Extindere Telemetru, pentru sistem radio TQi
Extindere Telemetru, pentru  system radio TQi
  • Extindere Telemetru, pentru  system radio TQi
  • Extindere Telemetru, pentru  system radio TQi

Extindere Telemetru, pentru sistem radio TQi

6550

Extindere Telemetru, pentru  system radio TQi

202,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

Extindere Telemetru , pentru system radio TQi prin RCRacing.ro.

      Telemetria Traxxas schimbă jocul permițându-vă să monitorizați și să înregistrați date în timp real din vehiculul dvs. în timp ce conduceți. Adăugați modulul GPS la Telemetry Expander etanșat și urmăriți viteza reală a vehiculului dvs. în timp real! Telemetry Expander acceptă până la șase senzori auto-detectabili, pe lângă cei trei senzori Traxxas standard.

În prezent, există trei senzori auto-detectabili dintre care să selectați: tensiune, temperatură și GPS. Aplicația Traxxas Link recunoaște automat senzorii, astfel încât instalarea durează doar câteva momente! Tehnologia avansată de comunicare vă permite să conectați distribuitorul de telemetrie la receptorul dvs. TSM sau la amplificatorul dvs. de înaltă tensiune sau direct la ESC-urile VXL-6s și VXL-8s cu cabluri de date opționale.

Instalați Telemetry Expander, alegeți senzorii și pregătiți-vă pentru o nouă experiență de conducere RC.

      Sistemul radio Traxxas TQi, modulul Wireless Link și aplicația Traxxas Link transformă dispozitivul Apple sau Android într-un instrument puternic de ajustare, cu o interfață de utilizator intuitivă, de înaltă definiție, complet colorata.

Reglați-vă setările radio, profilele vehiculului, actualizați memoria modelului și personalizați-vă vehiculul pentru diferite condiții de conducere cu ajutorul unui tablou de bord virtual și a ecranelor interactive. Utilizarea sistemului TQi complet și a aplicației Traxxas Link face telecomanda usor si comod de utilizat.

Detalii ale produsului
6550

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct