Combo motor + ESC | Ezrun MAX8 + SL-4268-2600kV Sensorless

Combo motor + ESC Ezrun MAX8 + SL-4268-2600kV Sensorless

HW38010402

Combo motor + ESC Ezrun MAX8 + SL-4268-2600kV Sensorless

1.161,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

Informații despre produs

Seria Ezrun sunt sisteme de alimentare fără senzori, fără perii, pentru divertisment de înaltă calitate. Acestea sunt pentru satisfacerea dorinței șoferilor de a avea o putere mare și pentru a oferi soluții puternice de putere vehiculelor RTR de gamă înaltă/intermediară, de la scara 1/18 până la scara 1/5.

Setul contine:

 • Ezrun ESC MAX8 V3 150A BEC 6A 3-6s WP cu XT90-Stecker pentru 1/8
 • Motor fără perii Ezrun 4268 Lite SL 2600kV fără senzori pentru 1/8
 • Placă de program LED Hobbywing (HW30501003)

Caracteristici:

 • Flexibilitate și versatilitate deosebite: ESC are un foc puternic și o putere stabilă, astfel încât vehiculul poate face diferite mișcări fără probleme, indiferent de pornire agresivă și rulare, întoarcere la 720 de grade (nota 1), alergare de mare viteză pe piste drepte sau zbor peste pante. Oferă întotdeauna putere mai mult decât suficientă. În plus, șoferul poate ajusta parametrii relevanți pentru o pornire lină și ușoară. (Nota 1: Nu orice vehicul poate face un flop de 720 de grade din cauza designului diferit al șasiului. Se știe că HPI SAVAGE poate face această mișcare.)
 • Fiabilitate și durabilitate ridicate: combinarea hardware-ului de încredere cu software-ul avansat permite ESC nu numai să ofere un randament extrem de ridicat, ci și să se protejeze în timp util de daune cauzate de suprasarcină. Reduce semnificativ posibilitatea de a fi deteriorat de sarcina grea și îmbunătățește fiabilitatea și durabilitatea.
 • Aplicabil pentru toate condițiile meteorologice: capacitatea remarcabilă de impermeabilitate și rezistentă la praf face ca ESC să fie aplicabil în toate condițiile meteorologice, indiferent de pista este acoperită cu praf, pietriș, zăpadă sau bălți.
 • BEC super încorporat: ESC de la scară 1/8 din lume a adoptat super BEC încorporat cu max. curent de ieșire de până la 15A și tensiune de ieșire comutabilă (6V/7,2V). Poate conduce cu ușurință diferite servo, servo de înaltă tensiune și oferă șoferilor o senzație uimitoare de control.
 • Comutator electronic avansat și sigur: întrerupătorul electronic cu o durată de viață de peste 50000 de ori de pornire și oprire are un design complet impermeabil, rezistent la praf și rezistent la șocuri, probleme complet rezolvate, cum ar fi stuful blocat și punctele de contact cauzate de praf și umiditate. , oprirea automată cauzată de o liniuță violentă (cum ar fi aterizarea după un zbor peste pante) comutatoarele mecanice convenționale au adesea.
 • Plug and Play: conectorii standard placați cu aur de 6,5 mm de la capătul de ieșire al ESC-urilor sunt perfect compatibili cu conectorii de motor de serie ale multor camioane monstru populare la scară 1/8 precum TRAXXAS și HPI. Mai mult decât atât, ștecherele de stil TRAXXAS sau DEANS/T au fost lipite la capătul de intrare ESC pentru diferiți conectori de baterie, șoferul poate fi conectat și redat și fără posibile lucrări de re-lidura.
 • Pentru a se potrivi perfect găurile de montare pe șasiul TRAXXAS, am adăugat câteva găuri de montare la carcasa ESC în consecință.
 • Aplicabilitate largă: ESC oferă soluția optimă de actualizare pentru multe camioane monstru populare la scară 1/8 precum TRAXXAS E-REVO & E-MAXX, HPI SAVAGE și THUNDER TIGER E-MAT etc. Se aplică și altor camioane și buggy.
Detalii ale produsului
HW38010402

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct