Sistemul inteligent de radio TQi de 2,4 GHz (4 canale)
Sistemul inteligent de radio TQi de 2,4 GHz (4 canale)
  • Sistemul inteligent de radio TQi de 2,4 GHz (4 canale)
  • Sistemul inteligent de radio TQi de 2,4 GHz (4 canale)
  • Sistemul inteligent de radio TQi de 2,4 GHz (4 canale)
  • Sistemul inteligent de radio TQi de 2,4 GHz (4 canale)
  • Sistemul inteligent de radio TQi de 2,4 GHz (4 canale)

Sistemul inteligent de radio TQi de 2,4 GHz (4 canale)

6507R

Sistemul inteligent de radio TQi de 2,4 GHz (4 canale) prin RCRacing.ro.

910,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

    

     Control total. Modelele Traxxas merită cel mai avansat sistem radio Ready-To-Race® din lume. Sistemul radio este singura legătură dintre șofer și mașină. Trebuie să fie precis, confortabil, puternic și fiabil. Sistemul radio Traxxas® TQi ™ oferă un complement complet de caracteristici de reglaj; raza de actiune lunga, versatilitate pe 4 canale, semnal de 2,4 GHz, acces la feedback-ul telemetriei în timp real și fiabilitate Traxxas pentru o performanță solidă. Cu toate acestea, cea mai importantă caracteristică inovatoare ar putea fi deja în buzunar. TQi este echipat cu un modul revolutionar Traxxas Link Wireless care transforma dispozitivul Android sau Apple iOS intr-un instrument de tuning puternic pentru modelul dvs. Traxxas. Afișajul plin de culoare combină cu aplicația Traxxas Link ™ pentru a furniza o interfață grafică intuitivă, de înaltă definiție, plină color, care deblochează misterele optimizării sistemului radio pentru controlul final al vehiculului. Modulul wireless Traxxas Link este compatibil cu platformele Android 4.4+ sau Apple iOS 4.3+ (consultați cerințele dispozitivelor de mai jos).

      Traxxas Stability Management (TSM) vă permite să experimentați toată puterea extremă, viteza și accelerația care a fost proiectată în modelul dvs. Traxxas, ceea ce face mult mai ușor de controlat pe suprafețe obișnuite alunecoase, cum ar fi praful, betonul neted și chiar gheața și zăpada. TSM funcționează, de asemenea, în timpul virajelor, făcând mai întâi corecții intuitive pentru a vă menține linia și apoi vă permite să accelerați, pentru virajeze mult mai rapide. Frânarea se îmbunătățește considerabil, deoarece TSM funcționează pentru a vă menține traiectoria dreapta până când ajungeți la o oprire completă.

      Odată ce ați creat setările de control perfecte pentru modelul dvs., le puteți salva ca un profil pe care îl puteți restabili ulterior, utilizați-l pe un alt model sau partajați-l cu prietenii. Dacă se modifică condițiile de pe pistă, trebuie doar să reanalizați setarile și să le salvați ca profil nou.

      Linkul Traxxas simplifică orginizarea colecției dvs. de vehicule. Cu sistemul Traxxas Link și sistemul radio TQi, nu este nevoie niciodată să încercați să vă amintiți ce model din memorie trebuie selectat pentru a conduce. Pur și simplu alegeți un model și orice emițător legat anterior, activați-i și începeți să vă distrați. Traxxas Link recunoaște modelul și preia totul exact acolo unde ați rămas. Un număr nelimitat de vehicule poate fi stocat permanent. Setările din fabrică pentru toate modelele Traxxas sunt programate în prealabil. Modelele Traxxas echipate cu receptoare TQi Traxxas Link sunt detectate și configurate automat.

     Traxxas Link colectează și înregistrează datele de telemetrie în timp real pe măsură ce conduceți. Când vă echipați modelul cu senzori opțional de telemetrie, tabloul de bord Traxxas Link vă arată viteza, tensiunea bateriei, turația și temperatura. Aplicația detectează și recunoaște automat senzorii Traxxas Link pentru setarea și configurarea ușoară. Tabloul de bord este complet personalizabil fie cu cadran, fie cu cititoare digitale. Pot fi afișate simultan până la nouă valori. Setați avertismente de prag și maxime, minime sau medii ale jurnalului. Utilizați funcția de înregistrare pentru  vizualizarea tabloului de bord, cu sunet, astfel încât să puteți păstra ochii pe conducerea dumneavoastră. Dacă uitați să înregistrați, pur și simplu atingeți Instant Replay oricând pentru a relua ultimul minut de triumfuri amuzante și neașteptate. Înregistrările pot fi denumite și salvate pentru a le compara, a le examina și a le distribui prietenilor.

      Traxxas Link Model Memory simplifică organizarea colecției de vehicule. Sistemul radio TQi ține automat evidența vehiculelor pe care le-a legat și ce setări au fost utilizate pentru fiecare. Traxxas Link oferă o interfață vizuală pentru a vedea istoricul modelului emițătorului, a numi modelele, a le personaliza setările, a atașa profilele și le blochează în memorie. Setările Traxxas Link și TQi stochează până la 30 de modele. Pur și simplu alegeți un model și orice emițător legat anterior, activați-l și începeți să vă distrați. Traxxas Link recunoaște modelul și preia totul exact acolo unde ați rămas. Setările din fabrică pentru toate modelele Traxxas sunt pre-programate, astfel încât adăugarea unui nou model la emițătorul dvs. dureaza un moment.

Detalii ale produsului
6507R

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct