Automodel Traxxas E-Revo 1/16 VXL | Magazin Traxxas Romania | Rcracing.ro
 • Traxxas E-Revo 1/16 Brushed - Waterproof
 • Traxxas E-Revo 1/16 Brushed - Waterproof
 • Traxxas E-Revo 1/16 Brushed - Waterproof
 • Traxxas E-Revo 1/16 Brushed - Waterproof
 • Traxxas E-Revo 1/16 Brushed - Waterproof
 • Traxxas E-Revo 1/16 Brushed - Waterproof
 • Traxxas E-Revo 1/16 Brushed - Waterproof
 • Traxxas E-Revo 1/16 Brushed - Waterproof
 • Traxxas E-Revo 1/16 Brushed - Waterproof
 • Traxxas E-Revo 1/16 Brushed - Waterproof
 • Traxxas E-Revo 1/16 Brushed - Waterproof

E-Revo 1/16 Monster Truck, 4WD, RTR, Brushed, motor Titan 12T 550, TQi de 2,4GHz, ESC XL-2.5, NiMH de 7,2V si incarcator

71054-1

Traxxas stabilește standardul pentru putere, performanță și inovatie. Toate calitățile și capacitățile pe care le așteptați de la Traxxas sunt disponibile la scara 1/16 cu E-Revo 1/16. La ‪35.56‬cm lungime, acest E-Revo este aproximativ jumătate din dimensiunea E-Revo la scară de 1/10. Dar nu-l numiți "mini" - aceasta este o nouă categorie de performanță R/C și distracție.

 

Scara
Motorizare
Vehicul
Tractiune
Model
1.187,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

Traxxas stabilește standardul pentru putere, performanță și inovatie. Toate calitățile și capacitățile pe care le așteptați de la Traxxas sunt disponibile la scara 1/16 cu E-Revo 1/16. La ‪35.56‬cm lungime, acest E-Revo este aproximativ jumătate din dimensiunea E-Revo la scară de 1/10. Dar nu-l numiți "mini" - aceasta este o nouă categorie de performanță R/C și distracție. Sub carcasa din policarbonat cu care este dotată din fabrică, veți găsi tehnologia Traxxas Revo®, puterea Titan 550 și inovația convențională a lui E-Revo.

Proiectat de Traxxas, ESC-ul XL-2.5  este complet rezistent la apă pentru divertismentul R/C pe timp nefavorabil. Acest ESC de înaltă performanță este dotat cu specificații impresionante, care se găsesc în mod obișnuit numai pe unități scumpe. Dispozitivul XL-2.5 are trei profiluri de accelerație, protecție la supraincalzire, o baterie NiMH cu 6-7 celule sau LiPo cu 2 celule, senzor descarcăre baterie și un BEC încorporat. Operarea de înaltă frecvență, combinată cu rezistența ultra-scăzută, face XL-2.5 un ESC eficient, complet proporțional. XL-2.5 este produs de Traxxas pentru a asigura cel mai înalt nivel de calitate și suport.

     1/16 E-Revo VXL este complet asamblat și Ready-To-Race® cu o baterie NiMH inclusă în Power Cell și încărcător. Conceput special pentru nevoile de mare putere ale sistemului Velineon cu perii, acest pachet puternic oferă o construcție grea, cabluri și un conector High-Current patentat de Traxxas pentru un transfer eficient de putere, cursă după cursă. Un încărcător de perete convenabil este, de asemenea, inclus. Tot ce aveți nevoie pentru a porni, este în cutie.

      Cu ajutorul sistemului TQ™ 2.4GHz, nu ai nevoie de nimic altceva, decat sa pornești și să începi să conduci. Nu vei fi nevoit să reglezi frecvențe, să schimbi canale, în concluzie, te vei putea concentra la maxi pe distracție.

      Radiocomanda este considerabil îmbunătățită datorită unei antene atașate care nu poate fi deteriorată cu ușurință.

   

     Conectorii patentați Traxxas High-Current sunt concepuți pentru a gestiona tensiunile de curent înalt și pentru a maximiza canalizarea puterii la produsele electronice ale vehiculului. Conectorii de înaltă tensiune Traxxas vă permit să obțineți cea mai rapidă și cea mai sigură încărcare a bateriei, astfel încât să puteți elibera puterea maximă și timpul de funcționare pentru vehiculul dumneavoastră Traxxas.

      1/16 E-Revo VXL vine cu un încărcător rapid de detectare a vârfului de 2 amperi. Conectorul de încărcare DC oferă flexibilitate în ceea ce privește încărcarea bateriei. Noul încărcător rapid cu detectare a vârfului de 2 amperi DC executa încărcarea rapidă și eficientă a bateriei NiMH cu 6 celule, pentru a furniza o putere consistentă și fiabilă.

    

     Receptorul E-Revo este complet închis pentru protecție împotriva conditiilor meteo. Antena și conductorii servo sunt etansate și un O-ring albastru personalizat sigilează cutia receptorului pentru a proteja receptorul de apă. Receptorul poate fi scos pentru service, iar receptoarele după vânzare pot fi instalate fără a pierde proprietățile de etanșare ale cutiei.

      Rulmenții de etanșare oferă cea mai bună rezistență la frecare și protecție maximă în medii cu praf. Acestea sunt folosite în toate locațiile expuse ale camionului și practic nu necesită întreținere.

      Motorul modificat Titan 12T 550 este proiectat pentru o putere incredibilă cu funcționare fără întreținere și o performanță de lungă durată. Ventilatorul de răcire integrat al motorului Titan 12T 550 trage aerul rece prin motor pentru a menține temperaturile scazute.

      Debitul de aer este direcționat prin tunelurile de aerisire turnate în placa motorului. Un motor cu racire inseamna viteze mai mari, durată de funcționare mai lungă și durată mai lungă de viață a motorului.Trei profiluri de utilizare, detecția bateriei descarcate, protecția la supraincalzire, conectori placați cu aur și rezistență extrem de scăzută, sunt caracteristicile inovatoare ale sistemului ESC.

      Fiecare colț al modelului 1/16 E-Revo este echipat cu anvelope Talon compuse din materiale moi, montate și pre-lipite pe roți impresionante de crom Gemini de 53 mm. Prezoanele de 12 mm ofera posibilitatea de a inlocui rotile, pentru a regla tracțiunea pentru suprafețe specifice -  chiar și anvelope din spuma pentru curse pe covoare.

Detalii ale produsului
Traxxas
71054-1

Referinte specifice

cod EAN13
0020334710611
S-ar putea sa-ti placa

Referinta: PRO1194-11

Roti Proline Desperado Black cu anvelope Trencher 2.2 M2 pentru E-Revo 1/16 si Summit 1/16 (2 buc)

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Anvelope pre-montate Trencher 2.2" pentru 1:16 E-REVO. Marcati-va prezenta cu Mini E-REVO indiferent unde mergeți cu anvelopele Trencher Pro-Line. Tracțiune optimă pe aproape orice suprafață.Cu o înălțime mare a benzii de rulare, veți vedea că durabilitatea și longevitatea sunt punctele lor forte. Trencherul este anvelopa Ultimate Bashing!

Pret 175,00 lei
Mai multe
In stoc

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct