TRX4-M CHEVROLET K10 HIGH TRAIL EDITION

Traxxas TRX4-M CHEVROLET K10 HIGH TRAIL EDITION

97064-1

PERFORMANȚĂ ÎNALTĂ PENTRU TRX-4M

Aventura la scară mică face un salt mare în performanță cu TRX-4M™ Chevrolet® K10 High Trail™ Edition. Pickup-ul High Trail ridicat oferă cu peste 35% mai multă garda la sol centrală decât un TRX-4M standard cu un ampatament extins pentru și mai multe capacități pe toate terenurile. Anvelopele supradimensionate Mickey Thompson® Baja Pro™ XS îmbunătățesc tracțiunea și conferă lui K10 un profil de camion ridicat. De la distracție în interior la aventură în aer liber, TRX-4M K10 High Trail Edition oferă calitatea și performanța pe care le așteptați de la Traxxas.

1.049,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

KIT DE LIFERE A BRĂȚULUI LUNG

Setul de ridicare a brațului lung instalat din fabrică al ediției High Trail și anvelopele mai mari ridică garda la sol centrală cu peste 35% pentru o poziție ridicată dramatică. Suporturile de șoc revizuite și legăturile extinse asigură că camionul își menține geometria suspensiei atent reglată pentru performanțe de vârf pe terenuri dificile.

PNEURI NOI MAI MARI DE 2,4″

Mickey Thompson® Baja Pro™ XS, mai mare, de 2,4 inchi, reproduce modelul agresiv al benzii de rulare a anvelopei de dimensiuni mari și umple golurile pentru roți ale High Trail Edition pentru un aspect autentic de „camion ridicat”. Cauciucul compus lipicios și inserțiile de spumă adaptate pentru traseu oferă „mușcătură” suplimentară pentru o tracțiune superioară pe traseu.

IMPACT PRELUNGIT

Șinele din oțel ale cadrului High Trail Edition extind ampatamentul până la 162 mm pentru a surprinde perfect proporțiile din lumea reală ale pickup-ului. Un ampatament mai lung se traduce, de asemenea, printr-o stabilitate mai mare la urcare și o călătorie mai lină și mai stabilă pe teren accidentat.

CORP DETALIAT CIPLESS

Caroseria fără agrafă TRX-4M Chevrolet K10 ține strâns pe traseu, dar se eliberează în doar câteva secunde cu un sistem de blocare ascuns pentru a-și păstra liniile curate. Caroseria rezistentă din ABS avea culoare turnată cu ornamente cromate foarte detaliate pentru autenticitate completă la scară.


Detalii ale produsului
97064-1

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct