Traxxas TRX4 Sport High Trail Edition | Magazin Automodelism

Traxxas TRX4 Sport High Trail Edition, motor brushed, ESC XL-5 HV, 6-7 cells NiMH, 2-3s Lipo

82044-4

Chiar și cele mai grele provocări off-road și-au întâlnit egalitatea cu Traxxas TRX-4® Sport High Trail™ Edition. Un kit de ridicare a brațului lung, instalat din fabrică, amplifică capacitatea de teren axată pe performanță a lui TRX-4 Sport, cu și mai multă garda la sol. Barele de protecție cu unghi înalt și axele complet blocate oferă o versatilitate aproape de neoprit la alpinism cu aspectul spectaculos al accesoriilor robuste Expedition Rack și cântare de la High Trail Edition.

2.580,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

PERFORMANȚĂ RIDICATA

High Trail Edition TRX-4 Sport te face să treci peste obstacole cu un kit de ridicare a brațului lung instalat din fabrică, pentru o gardă la sol cu peste un inch mai mare decât TRX-4 standard. Anvelopele oversize Canyon Trail circulă pe roți negre de 2,2 inchi cu 5 spițe pentru a îmblânzi cele mai tehnice trasee cu tracțiune extremă pe toate terenurile.

MONTARE CORP CLIPLESS

Nou pentru TRX-4 Sport, caroseria fără cleme a High Trail Edition combină linii curate și fluide cu confortul de prindere sigură. Încuietoarele ascunse ale TRX-4 Sport țin strâns pe traseu, indiferent cât de intensă devine acțiunea, dar se eliberează în doar câteva secunde pentru a accesa șasiul.

ACCESORII CANTARE

TRX-4 High Trail Edition vine complet echipat pentru aventură, cu un suport Expedition dur și accesorii turnate. O replică snorkel, oglinzi laterale, plăci de tracțiune, stingător de incendiu, cric și canistre de combustibil oferă detalii la scară extremă cu aripile interioare pentru un aspect realist.


Detalii ale produsului
82044-4

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct