Incarcator LiPo EZ-Peak Live 12 Amperi
Incarcator LiPo EZ-Peak Live 12 Amperi
  • Incarcator LiPo EZ-Peak Live 12 Amperi

Incarcator LiPo EZ-Peak Live 12 Amperi

2971

  Bateriile Traxxas iD ofera o soluție de încărcare LiPo mai ușoară și mai sigură atunci când sunt utilizate cu încărcătoarele noastre exclusive iD. Trebuie doar să conectați bateriile iD și să apăsați pe Start.EZ-Peak Live echipat cu Bluetooth încorporat pentru a funcționa perfect cu noua aplicație Traxxas EZ-Peak Live ™ pentru iOS și Android.

Tip Incarcator
596,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

      Bateriile Traxxas iD ofera o soluție de încărcare LiPo mai ușoară și mai sigură atunci când sunt utilizate cu încărcătoarele noastre exclusive iD. Trebuie doar să conectați bateriile iD și să apăsați pe Start. Încărcătorul iD se ocupă de toate setările și vă oferă rapid o încărcare optimizată de fiecare dată. Noul încărcător multi-chimic EZ-Peak Live, este cel mai nou încărcător și cel mai avansat, echipat cu Bluetooth încorporat pentru a funcționa perfect cu noua aplicație Traxxas EZ-Peak Live ™ pentru iOS și Android.

      Aplicația Live EZ-Peak vă oferă informații detaliate, monitorizare de la distanță și funcții avansate de operare prin interfața color de înaltă definiție de pe dispozitivul dvs. mobil. Este cel mai bun încărcător din popularul EZ-Peak iD lineup. Odată cu noua tehnologie, am adăugat mai multă putere de încărcare, până la 12 amperi pentru bateriile LiPo de 2 celule! Bateriile dvs. sunt încărcate mai repede, astfel încât să vă puteți întoarce la distracția de a conduce mai devreme.

Detalii ale produsului
2971

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct