Automodel Traxxas UDR LED| Magazin Traxxas Romania | Rcracing.ro
 • Pret redus
Traxxas UDR, Fox Edition, Brushless 4WD Brushless Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
 • Traxxas UDR, Fox Edition, Brushless 4WD Brushless Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
 • Traxxas UDR, Fox Edition, Brushless 4WD Brushless Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
 • Traxxas UDR, Fox Edition, Brushless 4WD Brushless Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
 • Traxxas UDR, Fox Edition, Brushless 4WD Brushless Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
 • Traxxas UDR, Fox Edition, Brushless 4WD Brushless Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
 • Traxxas UDR, Fox Edition, Brushless 4WD Brushless Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
 • Traxxas Unlimited Desert Racer
 • Traxxas Unlimited Desert Racer
 • Traxxas Unlimited Desert Racer
 • Traxxas Unlimited Desert Racer
 • Traxxas Unlimited Desert Racer
 • Traxxas Unlimited Desert Racer
 • Traxxas Unlimited Desert Racer

Traxxas UDR (Unlimited Desert Racer) LED Pro-Scale, Fox Edition, RTR, 4WD, cu sistem TSM, ESC VXL-6, TQi 2,4GHz, LED

85086-4FOX

Traxxas UDR Fox Edition 6S, 80km/h, scara 1/7, Lumini LED, 4WD, TSM

Scara
Motorizare
Tip Acumulatori
Vehicul
Tractiune
Model
4.910,00 lei
4.499,00 lei Economiseste 411,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

     

      Exteriorul rigid și frumos sculptat, complet integrat al șasiului din teavă, sunt cheile performanței sale palpitante. Aruncați o privire sub caroserie pentru a descoperi ce se află în inima acestui nou vehicul revoluționar off-road. 

      Amplificatorul inovator de înaltă tensiune oferă o putere curată și stabilă tuturor celor 204 LED-uri individuale pentru a reduce la minimum pierderile cauzate de curentul excesiv și de căldură și de a preveni modificarile de intensitate luminoasa asociate cu kiturile de lumină generice. Aplicația Traxxas Link personalizează în continuare modurile de iluminare la specificațiile dvs. sau aprinde și stinge luminile direct în aplicație.

 Performanța Pro-Scale

      Pro-Scale este o nouă inovație Traxxas care oferă realism la scară reală și o combină cu o putere extremă de 6 celule LiPo și cu o performanță de 50+mph. Traxxas Unlimited Desert Racer deține cu fidelitate aspectul Trophy Trucks și Trucks Unlimited, în timp ce traverseaza deșertul la viteză maximă.

Realism in conducere

      Traxxas Unlimited Desert Racer este conceput pe un șasiu de autocamion, autentic, la scară redusă, 4x4. Designul axial pe spate, cu 4 legături, asigură o cursa uriașă a suspensiei cu o dinamică de conducere autentică. De la barierele consolelor la cele 8 amortizoare GTR, Traxxas a reprodus cu precizie un adevărat șasiu de curse, nelimitat în formă și funcție.

Puterea extrema VXL-6

      Desert Racer oferă performanța pro-level de 50+ mph cu o putere brutală de 6 celule. ESC-ul VXL-6 combină o masivă putere de manevră cu caracteristici de telemetrie de înaltă tehnologie. Un dispozitiv de antrenare ultra-dur alimentează puterea extremă pentru a ușura controlul și distracția de a conduce.

Tehnologie TSM

      Traxxas Stability Management TSM® face posibilă experimentarea tuturor puterilor, vitezei și accelerației extreme care au fost proiectate în modelele Traxxas, făcând mult mai ușor de controlat vehiculul pe suprafețe alunecoase sau murdare, betonul neted și chiar gheața și zăpada. Activati-l și TSM trece la treabă sesizând direcția vehiculului și realizând corecții de direcție pentru a oferi accelerația maximă, fără derapaje sau pierderea controlului. TSM funcționează, de asemenea, în timpul virajelor, făcând mai întâi corecții intuitive pentru a menține linia vehiculului, apoi reglează accelerația, pentru viteze mult mai rapide de ieșire. Sistemul de frânare este îmbunătățit considerabil.

      Traxxas TSM oferă toate avantajele pe care le poate oferi o stabilizare electronică modernă, fără a vă deranja din condus si fără să creeze efecte secundare neașteptate care pot fi găsite pe alte sisteme, cum ar fi raza de rotație redusă drastic, asistență la frânare care se oprește, restricțiile accelerației și percepția de conducere total deconectată. Inginerii Traxxas au dezvoltat algoritmi de reglare care rulează pe componente electronice de precizie, pentru a crea un sistem care rulează în fundal, fără a limita accelerația.

      TSM poate fi reglat (sau dezactivat) pentru diferite suprafețe prin simpla ajustare a butonului multifuncțional de pe transmițătorul TQi sau prin reglarea cursorului în aplicația Traxxas Link. Rezultatul este condusul mai rapid, cu mai multă ușurință și mai multă distracție.

     Receptorul E-Revo este complet închis pentru protecție împotriva condițiilor meteo. Antena și conductorii servo sunt etansate și un O-ring albastru personalizat sigilează cutia receptorului pentru a proteja receptorul de apă. Receptorul poate fi scos pentru service, iar receptoarele după vânzare pot fi instalate fără a pierde proprietățile de etanșare ale cutiei.

Control total.
      Modelele Traxxas merită cel mai avansat sistem radio Ready-To-Race® din lume. Sistemul radio este, în definitiv, singura legătură dintre șofer și mașină. Trebuie să fie precis, confortabil, puternic și fiabil. Noul sistem radio Traxxas® TQi ™ vine cu un set complet de caracteristici de tuning; cu rază lungă de acțiune, cu semnal de 2,4 GHz, și fiabilitatea Traxxas dovedită pentru performanțele off-road.

      Este atât de avansată incat nici macar nu are nevoie de o antena externa.TQi poate fi echipat cu un modul wireless Traxxas Link Wireless (# 6511) care transformă sistemul dvs. iPad® iPad®, iPad mini®, iPhone® sau iPod touch® într-un instrument de tuning puternic pentru modelul dvs. Traxxas. Afișajul plin de culoare combinat cu aplicația Traxxas Link ™, furnizeaza o interfață grafică intuitivă, de înaltă definiție, colorata, care optimizeaza sistemul radio pentru controlul total al vehiculului.

      Designul unic al puntii spate al automodelului, combinata cu geometria cu 4 legaturi, transmite puterea VXL 6s ca nimic altceva. Masina accelereaza în linie dreaptă și, la dorinta soferului, se poate roti cu usurință. Dinamica autentica de conducere, la scară reală, vă testează abilitațile din spatele volanului, în moduri noi și interesante.

      Replicile anvelopelor BFGoodrich sunt montate pe roți Desert Race cu inele beadlock luminoase. Cauciucurile sunt replici la scară ale anvelopelor de 40 de inchi montate pe camioanele de top din desert.

Detalii ale produsului
Traxxas
85086-4FOX

Referinte specifice

cod EAN13
0020334851017
S-ar putea sa-ti placa

Review-uri Review-uri (1)

Bazat pe 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5

Excelent

6 of 7 people found the following review helpful
Quality: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Masinuta foarte buna si distractiva. Daca mergi sport, cu bateriile de 7600 mah full, continuu, ai autonomie o Ora n cap


Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct