Roti Proline Titus cu anvelope Trencher 2.2 M2 (2 buc) scara 1/16
Roti cu anvelope All-Terrain 2.2" Proline Trencher
  • Roti cu anvelope All-Terrain 2.2" Proline Trencher
  • Roti cu anvelope All-Terrain 2.2" Proline Trencher
  • Roti cu anvelope All-Terrain 2.2" Proline Trencher

Roti Proline Titus cu anvelope Trencher 2.2 M2 pentru E-Revo 1/16 si Summit 1/16 (2 buc)

PRO1194-13

Anvelope pre-montate Trencher 2.2" All Terrain pentru E-REVO 1:16. Marcati-va prezenta cu Mini E-REVO indiferent unde mergeți cu anvelopele Trencher Pro-Line. Tracțiune optimă pe aproape orice suprafață.Cu o înălțime mare a benzii de rulare, veți vedea că durabilitatea și longevitatea sunt punctele lor forte. Trencherul este anvelopa Ultimate Bashing!

246,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

      Anvelope pre-montate Trencher 2.2" 1:16 E-REVO. Marcati-va prezenta cu Mini E-REVO indiferent unde mergeți cu anvelopele Trencher Pro-Line. Tracțiune optimă pe aproape orice suprafață.Cu o înălțime mare a benzii de rulare, veți vedea că durabilitatea și longevitatea sunt punctele lor forte. Trencherul este anvelopa Ultimate Bashing!

      Anvelopele oferă mai multă stabilitate și mai multa tracțiune pe orice suprafață, facand un camion monstru de neoprit. Când folosiți anvelopele pe pietriș sau pe orice altă suprafață offroad, acestea prind suficient pentru a vă împiedica să vă răsuciți.Tracțiunea oferită de anvelope este cu adevărat cea mai bună din ambele lumi și pare să fie făcută pentru bashing, dar atunci când sunt scoase pe o pistă, se comportă ca o anvelopă făcută pentru curse.

      Pro-Line este mândră să introducă o nouă roată ușoară special concepută pentru extrem de popularul model 1:16 E-REVO! .

      Roata dispune de un offset mai mare, care va face camionul mai stabil și se va ocupa de lovituri și de salturi ca un campion.   
      Roata Titus 2.2" de la Pro-Line a fost initial construita pentru Crawlere, dar se comporta extraordinar si pe E-Revo 1/16, facand camionul sa arate cel mai dur de pe teren.Roata cu anvelopa pre-lipita, realizată dintr-un nylon extrem de rezistent , și are un inel turnat pentru un aspect minunat. Aceasta este o roată cu hexagon de 12 mm.

Detalii ale produsului
PRO1194-13

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct