Traxxas Spartan Brushless
Traxxas Spartan
 • Traxxas Spartan
 • Traxxas Spartan
 • Traxxas Spartan
 • Traxxas Spartan
 • Traxxas Spartan
 • Traxxas Spartan
 • Traxxas Spartan
 • Traxxas Spartan
 • Traxxas Spartan
 • Traxxas Spartan
 • Traxxas Spartan
 • Traxxas Spartan

Traxxas Spartan Brushless

57076-4

Traxxas Spartan Brushless prin RCRacing.ro.

2.428,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

 

     Trapa lui Spartan este asigurată de un singur clips și se îndepărtează în câteva secunde, pentru accesul rapid și ușor la interiorul corpului. Nu este necesară bandă de etanșare, iar o șină de scurgere special proiectată în canalul caroseriei îndepărtează orice apă care depaseste nivelul trapei.

      Cu Spartan, nu veți lăsa niciodată un componenta a caroseriei în iaz ! Un șnur flexibil din cauciuc asigură fixarea trapei de caroserie, astfel încât este întotdeauna pregătită. Este doar una din multele mici detalii care fac o zi la iaz cu Spartan distractiva si usoara.

      Nimic nu a fost trecut cu vederea în efortul de a optimiza fiecare detaliu al Spartanului - chiar și priza de apă este unică! În locul unor bucăți de tuburi inestetice, ieșirea de apă a lui Spartan este integrată în caroserie, menținându-și aspectul elegant.

     Caroseria Spartan este întărita și de tăvile sale integrate pentru acumulatori, care asigură în mod sigur o varietate de configurații ale acumulatorilor - de la pachetele de celule NiMH Power Cell cu 7 celule la cele 3S LiPo. Tăvile spațioase ofera suport pentru baterii, iar curelele cu cârlig și buclă fixează bateriile.

      Supermotorul Velineon fără perii ofera puterea dorita si fiabilitatea pe care o așteptați de la Traxxas. 30+ mph de la pachete de baterii cu 7 celule este doar începutul. ESC-ul  VXL-6s Marine este construit pentru o putere reală de 6S LiPo. * Detectarea de joasă tensiune la bord vă ajută să vă mențineți bateriile incarcate. Tensiunea și curentul suplimentar maximizează potențialul motorului Velineon 540XL pentru o viteză extremă de 50+ mph.

      Motorul Velineon 540XL fără senzori este proiectat pentru performanțe înalte și fiabilitate cu magneți de neodim sinterizați la temperaturi extreme, un rotor echilibrat de precizie și rulmenți cu bile de mare viteză. Apa de răcire este direcționată prin carcasa inovativă de control al vitezei și apoi într-o carcasă unică sigilată de motor, care permite apei să curgă direct spre motor, pentru un transfer maxim de căldură. Spartanul se mentine la temperaturi joase, cursa dupa cursa, pentru distracția zilnică fără probleme.

      Spartan este echipat cu cel mai avansat sistem radio Ready-To-Race® din lume. Noul Traxxas® TQi ™ vine cu un set complet de caracteristici de tuning și oferă confortul imbatabil al tehnologiei "fără canale, fără cristale" de 2,4 GHz - si acesta este doar începutul. Recunoașterea automată a modelului îți amintește imediat setările pentru până la 30 de modele compatibile cu Traxxas Link. Porniți și conduceți, nu este necesară numirea sau setarea "modelului de memorie". Porniți transmițătorul și modelul pe care doriți să-l conduceți, iar setările pentru acel model sunt sincronizate imediat!
      Noul transmițător TQi 2.4GHz este complet reglabil: punctele de direcție și accelerația pot fi reglate cu precizie, iar butonul Multifuncțional poate fi programat pentru a controla sensibilitatea la direcție (Expo), sensibilitatea la accelerație (Expo), procentajul de direcție (Dual Rate), procentajul de frânare (viteza duală) sau reducerea acceleratiei. Design-ul ergonomic al casetei TQi asigură confortul de conducere pe tot parcursul zilei, iar antena internă unică contribuie la aspectul său elegant și modern.

      Traxxas Stability Management TSM® face posibilă experimentarea tuturor puterilor, vitezei și accelerației extreme care au fost proiectate în modelele Traxxas, făcând mult mai ușor de controlat vehiculul pe suprafețe alunecoase sau murdare, betonul neted și chiar gheața și zăpada.Activati-l și TSM trece la treaba sesizand direcția vehiculului și realizand corecții de direcție pentru a oferi accelerația maxima , fără derapaje sau pierderea controlului. TSM funcționează, de asemenea, în timpul virajelor, făcând mai întâi corecții intuitive pentru a menține linia vehiculului, apoi regleaza accelerația, pentru viteze mult mai rapide de ieșire. Sistemul de frânare este îmbunătățit considerabil.

      Traxxas TSM oferă toate avantajele pe care le poate oferi o stabilizare electronică modernă, fără a vă deranja din condus si fara să creeze efecte secundare neașteptate care pot fi găsite pe alte sisteme, cum ar fi raza de rotație redusă drastic, asistența la frânare care se oprește, restricțiile accelerației și percepția de conducere total deconectată. Inginerii Traxxas au dezvoltat algoritmi de reglare care rulează pe componente electronice de precizie, pentru a crea un sistem care ruleaza în fundal, fără a limita accelerația.

      Senzorii de direcție utilizează garniturile inelului O pentru a menține distracția atunci când lucrurile se udă.Servomotorul se deplasează pe rulmenții cu bile pentru a menține răspunsul direcției foarte precis.

      Receptorul este complet închis pentru protecție împotriva conditiilor meteo. Antena și conductorii servo sunt etansate și un O-ring albastru personalizat sigilează cutia receptorului pentru a proteja receptorul de apă. Receptorul poate fi scos pentru service, iar receptoarele după vânzare pot fi instalate fără a pierde proprietățile de etanșare ale cutiei.

Detalii ale produsului
57076-4

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct