Incarcator Dual LiPo si NiMH EZ-Peak Live 26 Amperi iD versiune 2018
Incarcator Dual LiPo EZ-Peak Live 26 Amperi cu tehnologie iD
 • Incarcator Dual LiPo EZ-Peak Live 26 Amperi cu tehnologie iD
 • Incarcator Dual LiPo EZ-Peak Live 26 Amperi cu tehnologie iD
 • Incarcator Dual LiPo EZ-Peak Live 26 Amperi cu tehnologie iD
 • Incarcator Dual LiPo EZ-Peak Live 26 Amperi cu tehnologie iD
 • Incarcator Dual LiPo EZ-Peak Live 26 Amperi cu tehnologie iD

Incarcator Dual LiPo si NiMH EZ-Peak Live 26 Amperi cu tehnologie iD versiune 2018

2973

 Noul încărcător EZ-Peak® Live Dual iD are toate caracteristicile avansate ale tehnologiei EZ-Peak Live și încorporează puterea de peste 26 de amperi (200 wați)! Încărcătorul dual multi-chimic cu capacitate 4s folosește tehnologia 

Tip Incarcator
1.018,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

      Noul încărcător EZ-Peak® Live Dual iD are toate caracteristicile avansate ale tehnologiei EZ-Peak Live și încorporează puterea de peste 26 de amperi (200 wați)! Încărcătorul dual multi-chimic cu capacitate 4s folosește tehnologia Bluetooth încorporată pentru a funcționa perfect cu noua aplicație Traxxas EZ-Peak Live ™ pentru iOS și Android. Aplicația EZ-Peak Live vă oferă informații detaliate, monitorizare de la distanță și funcții avansate de operare prin interfața color de înaltă definiție de pe dispozitivul dvs. mobil. Este cel mai puternic, cel mai avansat încărcător din popularul EZ-Peak. Întoarceți-vă la acțiune mai rapede cu noul încărcător Dual Live EZ-Peak!

      Nu a existat niciodată o modalitate mai ușoară sau mai sigură de încărcare a bateriilor decât sistemul Traxxas iD. Doar conectați o baterie echipată cu Traxxas iD și apăsați butonul Start - asta este tot ceea ce aveti de facut! Traxxas a abordat  această tehnologie exclusivă pentru a elimina programarea complicată a încărcătorului. Sistemul iD detectează acumulatorul echipat cu Traxxas iD pe care trebuie sa il incarci și configurează automat setările pentru încărcarea optimă. Bara de progres și avertizările sonore vă informează, în timp ce detectarea avansată de vârf de înaltă rezoluție oferă o încărcare perfectă de fiecare dată. Modul de stocare EZ-Peak Live protejează bateria LiPo, pregătind-o în siguranță pentru stocare extinsă.

      EZ-Peak Live Dual este un adevărat încărcător multi-chimic. Încărcătorul detectează automat tipul și mărimea bateriei echipate cu Traxxas iD și configurează setările pentru cea mai rapidă încărcare posibilă. Cu o putere de 200 W, EZ-Peak Dual maximizează potențialul său de încărcare pentru bateriile NiMH și LiPo. Chiar și cele mai mari baterii LiPo cu 4 celule nu prezintă nici o problemă oferind până la 16 amperi de încărcare pe fiecare canal. Doua ventilatoare cu debit mare ii mențin temperatura scazuta pentru sesiuni de încărcare prelungite.Există chiar și o ieșire specială USB de 2 amp pentru a încărca dispozitivul mobil. Nici un alt încărcător nu oferă funcția EZ-Peak Live de combinare a puterii și flexibilității cu siguranța și simplitatea iD.

      Traxxas foloseste tehnologii avansate pentru a vă oferi cea mai rapidă și mai convenabilă experiență de încărcare posibilă. Nu numai că EZ-Peak Live Dual este cel mai puternic încărcător al nostru, este și cel mai avansat. Aplicația gratuită EZ-Peak Live se instalează pe dispozitivul Apple® iPhone®, iPad®, iPod® touch sau Android ™ și ofera acces de la distanta asupra incarcatorului prin Bluetooth® încorporat. Aplicația Live EZ-Peak vă oferă acces la funcții suplimentare, cum ar fi o interfață grafică de înaltă definiție, actualizări de firmware, monitorizare de la distanță și alerte pentru până la 4 încărcătoare, informații detaliate privind încărcarea live și capacitatea de a dezactiva modul iD. Modul iD poate fi oprit prin aplicația EZ-Peak Live pentru încărcarea bateriilor de prima generație Traxxas, cu conectori de curent înalt non-iD.

Specificatii:

 • Putere 200 Wati/ 26+Amperi
 • Recunoaște bateriile echipate cu iD pentru a optimiza setările încărcătorului
 • Caracteristica MAXX Charge pentru incarcare rapida
 • Optimizat pentru încărcarea mai rapidă a bateriilor LiPo
 • Detectare a varfului de incarcare
 • Interfață ușor de utilizat cu indicator LED de încărcare
 • Semnale sonore
 • Ventilatoare de răcire cu debit mare
 • Mod avansat pentru un control manual complet prin EZ-Peak Live App
 • Port de ieșire cu încărcător USB de 2 amp
 • Încarca două baterii NiMH de 5-8 celule
 • Încarca doua baterii LiPo de 2, 3 sau 4 celule

Detalii ale produsului
2973

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct