Traxxas Aton Plus
Traxxas Aton Plus
  • Traxxas Aton Plus
  • Traxxas Aton Plus
  • Traxxas Aton Plus
  • Traxxas Aton Plus
  • Traxxas Aton Plus
  • Traxxas Aton Plus
  • Traxxas Aton Plus
  • Traxxas Aton Plus
  • Traxxas Aton Plus
  • Traxxas Aton Plus

Traxxas Aton Plus

7909

Traxxas Aton Plus prin RCRacing.ro

2.235,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

    

 

      Performanțele ridicate, durabilitatea și ușurința de utilizare, sunt caracteristici pentru care Traxxas este cunoscut. Aceleasi calitati au fost proiectate in Aton ™. Aton duce distracția de zbor la un nivel complet diferit. Cu trei moduri de selectat, oricine poate zbura. Aton este, de asemenea, incredibil de versatil. În doar câteva minute, capturați lumea din jurul vostru cu imagini uimitoare din aer. Aton este drona ușor de utilizat. Cu caracteristici precum frânele in aer, GPS, revenire la domiciliu, șase axe de stabilizare și combinatii de butoane, cerul este într-adevăr limita. Aton este quad-ul pe care l-ați aștepta de la Traxxas!

      Pregatiti-va pentru posibilități mai profesionale de filmare cu Gimbal cu 2 axe. Capturați imagini clare și imagini video fine. Gimbalul 2-Axe Traxxas pentru Aton ™ este proiectat pentru a vă menține focusul constant și neted prin absorbția mișcărilor față-spate și stanga-dreapta în timpul zborului. Stabilirea unghiului camerei și a ansamblului va menține această poziție în timpul zborului. Gimbalul cu 2 axe este proiectat pentru utilizarea cu camerele GoPro® și alte camere de acțiune.

     

      Oferiți-i Aton-ului un impuls în performanță și timp de zbor. Acumulatorul Traxxas 5000mAh 11.1v 3-Cell LiPo se potrivește perfect în suportul bateriei lui Aton și se conectează prin conectorul High-Current Traxxas, pentru o utilizare fără probleme. Capacitatea mai mare vă permite să vă bucurați de timpi de zbor mai lungi, astfel încât să puteți captura imagini și mai uimitoare și să aveți mai multă distracție în efectuarea acrobațiilor aeriene. Bateria este, de asemenea, potrivita pentru încărcătorul iD, astfel încât să petreceți mai puțin timp pe teren și mai mult timp în aer.

       Aton ™ utilizează GPS sofisticat dual-mode pentru a permite caracteristici avansate, cum ar fi revenirea la domiciliu, menținerea poziției și plafonul de zbor reglabil în funcție de aplicație.

      Motoarele cu perii, puternice și eficiente, de înaltă performanță, oferă companiei Aton o cantitate suficientă de putere pentru orice misiune.

      Aton vă permite să vă concentrați asupra filmării subiectului în timp ce face zborul. Intoarceti-va in siguranta acasa in orice moment, apasand un buton. Aton se întoarce acasă automat atunci când bateria este scăzută, sau dacă Aton călătorește dincolo de limite.

       Cu o experiență de zeci de ani, cele mai rapide radiomodele Ready-to-Race®, Aton este construit pentru a evolua datorita materialelor compozite puternice și metodelor de proiectare dovedite. Toate componentele sunt disponibile pentru a sprijini Aton să se mențină la inaltime pentru anii următori.

     Aton strălucește puternic cu LED-uri mari care luminează cerul cu o culoare strălucitoare care vă ajută să vă vedeți și să vă mențineți orientarea direcțională.

      Recuzita lui Aton ested special amenajata pentru o funcționare liniștită, lină și eficientă. Aton se mișcă plăcut prin împrejurimile sale, cu un zgomot și o distragere minimă.

      4 LED-uri ușor de văzut indică alimentarea, stabilirea legăturii prin satelit, setarea locației return-home și starea generală a sistemului.

      Aplicația Traxxas Flight Link vă permite să utilizați telefonul smartphone pentru a personaliza setările de zbor ale companiei Aton, cum ar fi raza geofence, plafonul de zbor, ratele de control și multe altele.

      Aton Plus include o baterie de 5000 mAh cu 3 celule iD LiPo și încărcător de 3 amperi. Bateriile Traxxas iD sunt compatibile cu întregul univers de încărcătoare EZ-Peak, ușor de utilizat. Cu Traxxas Battery iD, conectați acumulatorul și apăsați start.

      Aton conține componente software open source compatibile cu aplicații precum Mission Planner, care vă permit să vizualizați zborurile pe hărți prin satelit. (Necesită card micro SD, vândut separat.)

Detalii ale produsului
7909

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct