Rustler VXL, 2WD, RTR, TSM, 2,4GHz, Velineon 3500, Velineon VXL-3s
 • Banner

 • Pret redus
 • Traxxas Rustler VXL brushless 2.4 GHZ
 • Traxxas Rustler VXL brushless 2.4 GHZ
 • Traxxas Rustler VXL brushless 2.4 GHZ
 • Traxxas Rustler VXL brushless 2.4 GHZ
 • Traxxas Rustler VXL brushless 2.4 GHZ

Traxxas Rustler VXL Brushless, RTR, cu sistem TSM, TQi de 2,4GHz, motor Velineon 3500, ESC Velineon VXL-3s, caroserie ProGraphix

37076-4

 Sistemul Traxxas Stability Management și Velineon®, combinate cu tehnologia fără perii, au făcut Rustler VXL numărul 1 în vânzarea automodelelor electrice. Noul sistem Velineon Brushless Power System lansează Rustler VXL la noi înălțimi cu un potențial de viteză care depășește 70 km/h, în timp ce Traxxas Stability Management vă menține controlul total. 

Scara
Motorizare
Vehicul
Tractiune
Model
1.682,00 lei
1.650,00 lei Economiseste 32,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

Traxxas Rustler VXL

      Sistemul Traxxas Stability Management și Velineon®, combinate cu tehnologia fără perii, au făcut Rustler VXL numărul 1 în vânzarea automodelelor electrice. Noul sistem Velineon Brushless Power System lansează Rustler VXL la noi înălțimi cu un potențial de viteză care depășește 70 km/h, în timp ce Traxxas Stability Management vă menține controlul total. Velineon este optimizat pentru a furniza efectiv puterea de topire a pneurilor.

      Cel mai bun lucru este că a fost construit fără perii în stilul Traxxas: foarte rapid și ușor de utilizat. Nu există nicio programare dificilă de găsit sau un vocabular nou de învățat. Doar conectați-l și funcționează.      TSM ajută la asigurarea unei accelerații agresive pe suprafețe alunecoase, fără derapaj sau pierderea controlului. De asemenea, este posibilă o virare rapidă și un control la mare viteză, deoarece TSM efectuează corecții în fundal pentru dumneavoastră, fără a vă strica distracția și fără a crea efecte secundare neașteptate.

      Totul este impermeabil cum te-ai aștepta.

      Motorul Velineon 3500 Brushless este adaptat cu precizie pentru a pune în mișcare automodelul Rustler, oferind un echilibru perfect între putere și eficiență brutală. Designul fără senzori funcționează cu circuitele sofisticate din ESC-ul automodelului, pentru pornirea ușoară și controlul precis, fără a fi nevoie de senzori și cabluri suplimentare. Deoarece nu există perii sau comutatoare care să provoace frecare și uzură, tahnologia Velineon fără perii este întotdeauna eficientă, cursă după cursă.

      Sistemul Velineon Brushless Power se presupune că se bucură de avantajele puterii fără perii de clasă mondială. Componentele sistemului funcționează împreună ca un pachet optimizat, proiectat de la început pentru a furniza cele mai bune performanțe, viteză și timp de funcționare.

      Cu Rustler VXL, alegerea bateriei determină viteza și nivelul de experiență. Velineon acceptă cea mai largă gamă de tipuri de baterii, inclusiv pachete de 3 celule Lithium Polymer(pachete 3S LiPo). Aceste pachete pompează peste 11 de volți de putere pentru intensitate, pentru viteze de peste 70 km/h! Modulul de detectare a stării de încărcare a bateriei, aflat in ESC-ul automodelului VXL-3™, vă ajută să vă mențineți bateriile LiPo într-o stare excelentă.

      Rustler VXL este echipat cu cel mai avansat sistem radio Ready-To-Race® din lume. Noua Traxxas® TQi ™ vine cu un set complet de caracteristici de tuning și oferă confortul imbatabil al tehnologiei "fără canale, fără cristale" de 2,4 GHz - dar acesta este doar începutul. Recunoașterea automată a modelului îți amintește imediat setările pentru până la 30 de modele compatibile cu Traxxas Link. Porniți și conduceți, nu este necesară numirea sau setarea "modelului de memorie".

      Porniți transmițătorul și modelul pe care doriți să îl conduceți, iar setările pentru acel model sunt formate imediat! Noul transmițător TQi 2.4GHz este complet reglabil: punctele de direcție și accelerația pot fi reglate cu precizie, iar butonul Multifuncțional poate fi programat pentru a controla sensibilitatea la direcție, sensibilitatea la accelerație, procentajul de virare, procentajul de frânare  sau tăierea acceleratiei.

      Design-ul ergonomic al casetei TQi asigură confortul de conducere pe tot parcursul zilei, iar antena internă unică contribuie la aspectul său elegant și modern.

      Modul Training Mode permite tuturor să intre în acțiune. Doar apăsați un buton pentru a limita puterea maximă de accelerație la 50%. Acest lucru le permite tinerilor sau noilor șoferi să-și dezvolte aptitudinile de control înainte de a debloca puterea maximă asupra motorului Velineon. Modul de Training Mode face posibilă predarea transmițatorului prietenilor voștri care nu au condus niciodată un automodel cu comandă radio.

      Noua caracteristică a TQi devine portabilă. TQi poate fi echipat cu un modul wireless Traxxas Link (# 6511, vândut separat) care transformă Android, iPad® iPhone® sau iPod touch® (comercializat separat) într-un instrument de tuning puternic pentru modelul dumneavoastra Traxxas.

      Aplicația gratuită Traxxas Link ™, ofera o interfață grafică intuitivă, de înaltă definiție, plină de culori, care optimizeaza  sistemului radio pentru un control deplin al vehiculului. Aplicația Traxxas Link este disponibilă în Google Play și în App Store.

      Traxxas si-a surprins utilizatorii cu lansarea sistemelor de etanșare exclusivă  E-Maxx, care a oferit posibilitatea de a conduce în cazul în care traseul este plin de  apă, noroi, zăpadă și alte condiții neprielnice, prin care nu ar fi fost posibil condusul.
      Acum, Traxxas Rustler VXL este Ready-To-Race, datorita tehnologiei impermeabile.Modulul de control al  VXL-3, servomotorul cu cuplu mare și mini-receptorul sunt sigilate împotriva elementelor care vă împiedicau să vă distrați în zone mai puțin accesibile.
      Traseele noroioase nu mai reprezintă o problemă pentru Rustler VXL.

      Modulul ESC (electronic speed control) înainte/înapoi al Velineon VXL-3 simplifică tehnologia fără perii, cu o operare ușoară, care vă oferă tot controlul de care aveți nevoie pentru a vă distra maxim. Alegeți rapid din cele 3 profiluri de acționare în același mod ca și celelalte comenzi electronice de viteză ale lui Traxxas (cum ar fi XL-5).

      Profilurile includ: Sport, Race și Training Mode (brevetat). Training Mode ™ limitează puterea de accelerație la 50%, permițând tinerilor sau noilor șoferi să-și dezvolte aptitudinile de control înainte de a dezlănțui capacitatea maximă de accelerație a sistemului Velineon. Performanța Rustler VXL poate fi adaptată pentru șoferii de orice vârstă și experiență.

      Traxxas susține Rustler VXL și toate produsele sale cu un suport de top. Un personal de reprezentanți calificați vă stă la dispoziție pentru a vă răspunde la întrebări prin telefon, pe site sau prin e-mail. Suportul pentru piese de neegalat permite ca Rustler VXL să fie întreținut cu piese și suport de la mii de dealeri amatori din întreaga lume. Investiția dumneavoastra este, de asemenea, protejată de garanția Traxxas Lifetime Electronics.

Caracteristici Traxxas Rustler VXL:

 • Traxxas Stability Management®
 • Sistemul radiocomandă TQi de 2,4 GHz
 • Aparatură electronică rezistență la apă
 • Viteză maximă: 70+mph!
 • Echipat cu conectori Traxxas rezistenți la curent foarte puternic.
 • Caroserie vopsită cu grafice speciale
 • Include pinion opțional cu 28 dinți.
 • Electronică rezistentă la apă face automodelul să mergă excelent în orice mediu - în apă, noroi sau zapadă.


Detalii ale produsului
Traxxas
37076-4
S-ar putea sa-ti placa
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct