TRX6 Mercedes Benz G 63 AMG Alb, 6WD, RTR, Titan 550, HV XL-5, 2,4GHz
  • Pret redus
Traxxas TRX-6 Crawler Mercedes Benz G 63 AMG 6WD Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
  • Traxxas TRX-6 Crawler Mercedes Benz G 63 AMG 6WD Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
  • Traxxas TRX-6 Crawler Mercedes Benz G 63 AMG 6WD Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
  • Traxxas TRX-6 Crawler Mercedes Benz G 63 AMG 6WD Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
  • Traxxas TRX-6 Crawler Mercedes Benz G 63 AMG 6WD Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
  • Traxxas TRX-6 Crawler Mercedes Benz G 63 AMG 6WD Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
  • Traxxas TRX-6 Crawler Mercedes Benz G 63 AMG 6WD Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car

Traxxas TRX-6 Crawler Mercedes Benz G 63 AMG Alb, 6WD, RTR, motor Titan 550, ESC HV XL-5, TQi de 2,4 GHz

88096-4WHT

Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 reprezintă o viziune singulară pentru a crea cel mai îndrăzneț și mai dur vehicul pentru orice teren. Traxxas surprinde spiritul și abordarea fără compromis a lui Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 cu o replică la scară detaliată, licențiată, construită pe platforma dovedită TRX-6.

Scara
Motorizare
Vehicul
Tractiune
Model
4.050,00 lei
3.936,00 lei Economiseste 114,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

      Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 reprezintă o viziune singulară pentru a crea cel mai îndrăzneț și mai dur vehicul pentru orice teren. Traxxas surprinde spiritul și abordarea fără compromis a lui Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 cu o replică la scară detaliată, licențiată, construită pe platforma dovedită TRX-6. Șase roți de tracțiune, trei diferențiale T-Lock blocabile de la distanță, axe listante, transmisie high/low, 6 amortizoare de aluminiu cu cursa lungă și o caroserie uimitor de precisa, cu iluminare LED strălucitoare, fac din aceasta cel mai avansat și capabil crawler RC.

      O punte intermediară complet independentă pune un set suplimentar de roți de tractiune unde ai nevoie cel mai mult pentru a depasi obstacole care altfel ar fi imposibile. Tracțiunea cu 6 roți permite, de asemenea, o tracțiune mai mare pentru a aborda pantele mai abrupte și mai multă aderență pe suprafețele libere și stâncoase.

      Șase amortizoare GTS cu arcuri, pline cu ulei, netezesc chiar și cele mai dure trasee. Aceste amortizoare de aluminiu anodizate argintiu oferă o amortizare netedă și sunt dotate cu corpuri filetate pentru ajustarea ușoară a înălțimii de rulare. Realismul la scară convingătoare arată excelent și se comportă și mai bine cu o garnitură de inel O și cu garnituri duble cu inel X.

      Robusta și complet impermeabilă, iluminarea cu LED preinstalata creeaza o cale prin cea mai întunecată noapte.Setul de lumini LED preinstalate duce realismul la scară la nivelul următor, cu lumini de fata,lumini de spate, lumini de acoperiș și indicatoare laterale. O sursă de alimentare reglementată oferă o putere fiabilă constantă pentru a elimina diminuarea luminii și supraîncălzirea. Complet impermeabil și construit Traxxas-Tough, iluminarea cu LED-uri instalată este pregătită pentru cele mai sălbatice aventuri ale tale.

      Traxxas vă oferă libertatea și versatilitatea de a bloca și a debloca atât diferențele frontale cât și cele din spate de la distanță de la emițător. Cu diferențialele sale deblocate, sfidează lungimea sa cu o rază de virare strânsă și o manevrabilitate ușoară. Când traseul devine tehnic, blocați doar partea din față sau blocați fața și ambele osii din spate pentru o tracțiune superioară și aderenta pe teren extrem.

      TRX-6 dispune de o treapta de mare viteză pentru a vă duce rapid la următoarea provocare de crawling. Când ajungeți acolo, întoarceți comutatorul basculant de pe transmițătorul dvs. pentru a cupla o treapta mică și a cuceri un teren dur cu un cuplu excepțional.

      Cu diferențialul frontal deblocat, unghiul de direcție superior de 45 de grade abordeaza chiar și cele mai strânse coturi. Acest lucru ajută la evitarea manevrelor incomode de intoarcere în spații înguste.

      Cu un unghi de apropiere de 60 de grade în față, TRX-6 este gata să urce pe pereți. Un unghi de plecare la fel de impresionant de 55 de grade oferă o capacitate extremă, chiar și în cele mai profunde rute.

      HV este compatibil cu bateriile LiPo de înaltă tensiune 3s pentru o mai mare eficiență și putere. Pe lângă cele trei profiluri standard (Sport, Race, Mod de antrenament), XL-5 HV dispune de un profil Trail care ofera putina frână pentru o conducere intuitivă si lină la majoritatea aventurilor tale. Un nou profil Crawl permite urcarea cu usurinta a dealului și intoarcerea instantanee pentru cursele extrem de tehnice. Fiecare vă va ajuta să navigați pe traseu cu ușurință.

      Cuplul selecteaza traseul! Masivul motor Titan 21T al lui TRX-6 pompează un cuplu uriaș pentru a trece peste tot ce vă poate sta în cale. Un ventilator de răcire integrat menține motorul la temperaturi joase pentru timp indelungat.

      Un nou servomotor digital cu angrenaj integral din metal vă oferă durabilitatea și autoritatea de direcție de care aveți nevoie pentru a avea putere sigură și fiabilă pentru provocări dure.

      Roți unice în stil beadlock de 2,2 ”, cu roșu contrastant și capace centrale detaliate, sustin anvelope special amenajate pentru toate terenurile. Anvelopele moi compuse S1 sunt pre-lipite și montate pentru o acțiune robustă. Un hex standard din oțel de 12 mm este utilizat pentru compatibilitatea cu linia completă a roților și a anvelopelor TRX-4.

Detalii ale produsului
Traxxas
88096-4WHT

Referinte specifice

cod EAN13
0020334881113
S-ar putea sa-ti placa

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5