Automodel Traxxas Rustler VXL| Magazin Traxxas Romania | Rcracing.ro
 • Pret redus
Traxxas Rustler 1/10 Stadium Truck  4wd Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
 • Traxxas Rustler 1/10 Stadium Truck  4wd Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
 • Traxxas Rustler 1/10 Stadium Truck  4wd Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
 • Traxxas Rustler 1/10 Stadium Truck  4wd Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
 • Traxxas Rustler 1/10 Stadium Truck  4wd Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
 • Traxxas Rustler 1/10 Stadium Truck  4wd Offroad Automodel RC, traxxas romania, rc car
 • Noul Rustler® 4X4 VXL 2018
 • Noul Rustler® 4X4 VXL 2018
 • Noul Rustler® 4X4 VXL 2018
 • Noul Rustler® 4X4 VXL 2018

Rustler Rosu 1/10 Stadium Truck 2018, 4WD, RTR, Brushless, TSM, VXL-3s, TQi 2,4GHZ cu 2 canale si caroserie clipless ProGraphix

67076-4RED

Traxxas Rustler 4X4 VXL: 1/10 Scale 4X4 Stadium Truck, Top Speed 105km/h, Fully-assembled, Waterproof electronics, Ready-To-Race®, With TQi 2.4GHz 2-channel radio system, Traxxas Stability Management®, VXL-3s speed control, and clipless painted ProGraphix® body

Noul Rustler 4X4 VXL  captează viteza și stilul clasic al Rustler-ului cu numărul unu in vanzari și îl injectează cu performanțe brutale pe 4 roți, o durabilitate sporită și chiar mai multă distracție! Apasati accelerația și Rustler 4X4 VXL lansează roțile din față spre cer în timp ce distruge solul de dedesubt.

Scara
Motorizare
Vehicul
Tractiune
Model
2.490,00 lei
2.140,00 lei Economiseste 350,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

      Noul Rustler® 4X4 VXL  captează viteza și stilul clasic al Rustler-ului cu numărul unu in vanzari și îl injectează cu performanțe brutale pe 4 roți, o durabilitate sporită și chiar mai multă distracție! Apasati accelerația și Rustler 4X4 VXL lansează roțile din față spre cer în timp ce distruge solul de dedesubt.

      Sub caroseria slefuită, sistemul de transmisie oferă o putere extremă Velineon® fără perii. Roțile și anvelopele mai mari Talon ™ EXT oferă versatilitate și aderență pentru orice teren, de la trasee de curte până la parcuri de skate din beton. Rustler 4X4 VXL distruge convenția pentru a deveni noul standard de performanță și distracție pentru camioanele de stadion 4X4!

      Șasiul complet nou low-CG poziționează centrul de greutate mai jos, pentru manipulare agresivă. Ampatamentul a fost prelungit cu 20 mm pentru echilibrul perfect de stabilitate și răspuns rapid. Puterea Velineon fără perii curge printr-un ambreiaj mai mare, Revo®-Spec, și noi arbori de acționare, pentru a asigura performanța și rezistența.

      Rustler 4X4 VXL folosește caracteristica brevetată de Self-Righting a lui Traxxas pentru a păstra distracția, chiar și atunci masina este rasturnata. Pur și simplu apăsați un buton de pe transmițătorul TQi și, în majoritatea cazurilor, Rustler 4X4 VXL se va întoarce pe roți în doar câteva secunde și va fi pregătit pentru mai multă acțiune!

      Similar cu modelul E-Revo, Rustler 4X4 VXL utilizează un sistem de blocare a corpului fără clipsuri pentru o montare sigură și o demontare și instalare rapidă, cu o singură mână. Corpul aerodinamic elegant oferă o structură internă robustă și protecție împotriva răsturnării externe pentru o durată lungă de viață și durabilitate Traxxas-Tough ™.

      Un motor fără senzor Velineon 3500 kV oferă performanțe extreme cu întreținere aproape zero. Magneții de neodim cu temperatură ridicată, rulmenții de mare viteză și un rotor echilibrat cu 4 poli, de precizie, oferă o funcționare lină și o durată lungă de viață.

       ESC-ul Velineon impermeabil este dotat cu tehnologie pentru a furniza o putere maximă. Radiatorul mare, comutatorul integrat de pornire / oprire și trei profiluri de conducere programabile se află în partea de sus a listei de caracteristici. Detectarea în două trepte de joasă tensiune permite compatibilitatea completă cu LiPo, inclusiv pachetele puternice de 3S de 11,1 volți!

       Carcasa inovatoare a receptorulului lui Rustler permite accesul ușor la receptor. Antena și cablurile servo trec cu ușurință printr-o etanșare  brevetată pentru a proteja receptorul de apă. Indiferent de vreme, Rustler 4X4 este gata de acțiune!

      Receptorul TQi 2.4GHz stochează până la treizeci de transmițătoare cu Traxxas Link în memorie. Porturile de telemetrie integrate permit transmiterea de date în timp real de la modelul dvs. Traxxas la transmițătorul TQi. În cazul pierderii semnalului, receptorul readuce automat accelerația la neutru și menține ultima poziție de conducere.

      Rotile mari de 2,8 ",cromate negru, oferite de Rustler oferă o garda la sol și o prezență de lider. Anvelopele EXT Talon au un design cu șanțuri, agresive, pentru a adera în pietriș, murdărie și iarbă pentru o tracțiune incredibilă de 4X4.

Detalii ale produsului
Traxxas
67076-4RED

Referinte specifice

cod EAN13
0020334671110
S-ar putea sa-ti placa

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5