Automodel Traxxas Summit 1/16| Magazin Traxxas Romania | Rcracing.ro
 • Pret redus
 Summit 1/16 4WD Monster Truck
 • Summit 1/16 4WD Monster Truck
 • Summit 1/16 4WD Monster Truck
 • Summit 1/16 4WD Monster Truck
 • Summit 1/16 4WD Monster Truck
 • Summit 1/16 4WD Monster Truck
 • Summit 1/16 4WD Monster Truck
 • Summit 1/16 4WD Monster Truck
 • Summit 1/16 4WD Monster Truck
 • Summit 1/16 4WD Monster Truck
 • Summit 1/16 4WD Monster Truck
 • Summit 1/16 4WD Monster Truck
 • Summit 1/16 4WD Monster Truck
 • Summit 1/16 4WD Monster Truck
 • Summit 1/16 4WD Monster Truck

Summit 1/16 4WD Monster Truck, RTR, cu motor Titan 12T 550, ESC XL2.5, TQi de 2,4GHz, incarcator si baterie de 7,2V

72054-1

Summit 1/16 4WD Monster Truck prin RcRacing.ro.

Summit-ul 1/16 include un motor puternic, modificat, Titan 12T 550 cu ventilator intern de răcire - o industrie pentru această clasă de camioane! Armatură supradimensionată a lui Titan (cu 30% mai mare față de armăturile cu dimensiuni mai mari de 540) are 12 fire de cupru pur, pentru cuplu mare și capabilități sporite de manipulare a puterii.

Scara
Motorizare
Vehicul
Tractiune
Model
1.570,00 lei
1.519,00 lei Economiseste 51,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

 Summit 1/16 4WD Monster Truck

      Lăsați-l pe Traxxas să pună un motor de scară 1/10 într-un camion cu scală 1/16! Motorul puternic Titan® 12T 550 al Summit-ului oferă un cuplu aproape nelimitat pentru accelerarea pneurilor și capabilitățile de teren. Cu o masivă deplasare a suspensiei, o putere extremă a Titanului și o tracțiune integrală, Summit-ul abordează terenul imposibil. Inginerii de la Traxxas au combinat versatilitatea marelui Summit, cu electronice impermeabile, pentru a face posibile și aventurile cele mai sălbatice.  LED-urile luminoase ale Summit-ului luminează calea, făcând nopțile mai interesante ca niciodată. Dimensiunea perfectă a Summit-ului 1/16 vă permite să vă bucurați de ore de distracție off-road oricând, oriunde.

      Summit-ul 1/16 include un motor puternic, modificat, Titan 12T 550 cu ventilator intern de răcire - o industrie pentru această clasă de camioane! Armatură supradimensionată a lui Titan (cu 30% mai mare față de armăturile cu dimensiuni mai mari de 540) are 12 fire de cupru pur, pentru cuplu mare și capabilități sporite de manipulare a puterii. Ventilatorul integrat de răcire scade temperaturile de funcționare pentru mai multă distracție în spatele roții. Titan 12T necesită o întreținere foarte redusă și asigură un cuplu constant și viteze mari de rulare. Dincolo de specificații, Titan 12T este făcut pentru cuplul de rocking, lansări de hardcore wheelie, sărituri explozive și aproape orice distracție pe 4 roți care necesită o putere reală.

     

      Proiectat de Traxxas, sistemul electronic de control al vitezei XL-2.5 oferă un control rapid al accelerației și este complet rezistent la apă pentru distracția în timpul curselor. Dispozitivul XL-2.5 are trei profiluri de accelerație, protecție termică de oprire, o baterie NiMH cu 6-7 celule și compatibilitate LiPo cu 2 celule, detecție de joasă tensiune și un BEC încorporat. Operarea de înaltă frecvență, combinată cu rezistența ultra-scăzută, face XL-2.5 un control al vitezei eficient și ultra-neted, complet proporțional. XL-2.5 este produs de Traxxas pentru a asigura cel mai înalt nivel de calitate și suport.

     

       Porniți alimentarea și conduceți! Toate acestea sunt posibile cu sistemul radio TQ ™ 2.4GHz. Nu există frecvențe de gestionat, deci accentul este pus pe distracție. Conduceți mai multe vehicule unul lângă altul, fără interferențe. Programarea avansată a TQ asigură controlul pe distanțe lungi, cu o performanță fără probleme. Designul ergonomic al lui TQ este confortabil pentru o zi de conducere, avand o antenă internă care nu poate fi deteriorată.

      Receptorul TQ 2.4GHz se potrivește cu ușurință în aproape orice vehicul și are ieșiri de direcție cu canal dublu-1. Butonul integrat de conectare facilitează legarea rapidă și ușoară a receptorului, iar LED-ul cu două culori indică starea de pornire și legare pentru control și confort. În cazul pierderii semnalului datorată unei opriri accidentale a emițătorului sau a bateriilor descărcate, receptorul va readuce automat accelerația la neutru și va ține ultima poziție comandată. Programarea (Fail Safe) este încorporată în mod convenabil și nu trebuie setată sau activată.

      Construit suficient de dur pentru a rezista puterii fără perii opționale, fără upgrade-uri costisitoare, transmisia de înaltă eficiență a Summit-ului 1/16 asigură distracție completă având rulmenți de precizie și inelte de înaltă rezistență. Un ambreiaj ajustabil - personalizați livrarea de energie pentru a se potrivi cu terenul și stilul de conducere și vă asigură că fiecare putere este transformată în performanță pură.

      În plus față de încărcătorul convenabil pentru priza de curent alternativ, Summit-ul 1/16 include de asemenea o baterie NiMH Power Cell ™ echipată cu iD pentru a extrage toate performanțele proiectate în modelul vostru Traxxas. Accesoriile pentru încărcătoare Traxxas iD (vândute separat) detectează automat bateriile Traxxas iD Power Cell, setează și optimizează automat setările de încărcare pentru siguranța și simplitatea încărcării de neegalat. Pachetele Power Cell oferă o putere de curgere liberă cu celule de înaltă calitate, cu rezistență scăzută, sârmă flexibilă cu manșon siliconic, ghidaje sudate și conectori de mare putere, patentați, de înaltă performanță, placați cu aur. Pentru o viteză și o durată de funcționare mai mare, sunt disponibile o serie completă de baterii opționale Traxxas iD Power Cell NiMH și LiPo.

      Conectorii brevetați Traxxas High-Current sustin puterea maximă a electronicii vehiculului. Conectorii de înaltă tensiune Traxxas vă permit să obțineți cea mai rapidă și cea mai sigură încărcare a bateriei, astfel încât să puteți elibera puterea maximă și timpul de funcționare pentru vehiculul dvs. Traxxas.

      Mic, dar puternic, servomotorul 2080 ofera 41,7 oz.-in. cuplu de rotire chiar și în apă, noroi și zăpadă, datorită construcției impermeabile etanșate O-ring.

      Summit-ul 1/16 vine pregătit pentru a aborda traseul cu pachetul său de baterii NiMH cu putere de 7.2 volți inclus - dar acesta este doar începutul. Compartimentele bateriei de pe șasiu vă permit să adăugați un al doilea pachet de acumulatori NiMH și un conector paralel Traxxas (ambii vânduți separat) pentru o perioadă de rulare de două ori mai lunga și de două ori mai distractivă!

      Rulmenții de precizie cu etanșare oferă cea mai bună performanță, frecare redusă și protecție maximă în medii murdare. Acestea sunt utilizate în toate locațiile expuse pe camion și practic, nu au nevoie de întreținere.

Detalii ale produsului
Traxxas
72054-1

Referinte specifice

cod EAN13
0020334720412
S-ar putea sa-ti placa

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct