Automodel Traxxas Bandit VXL| Magazin Traxxas Romania | Rcracing.ro
  • Traxxas Bandit VXL 1/10 Scale
  • Traxxas Bandit VXL 1/10 Scale
  • Traxxas Bandit VXL 1/10 Scale
  • Traxxas Bandit VXL 1/10 Scale
  • Traxxas Bandit VXL 1/10 Scale
  • Traxxas Bandit VXL 1/10 Scale
  • Traxxas Bandit VXL 1/10 Scale
  • Traxxas Bandit VXL 1/10 Scale
  • Traxxas Bandit VXL 1/10 Scale
  • Traxxas Bandit VXL 1/10 Scale
  • Traxxas Bandit VXL 1/10 Scale
  • Traxxas Bandit VXL 1/10 Scale
  • Traxxas Bandit VXL 1/10 Scale
  • Traxxas Bandit VXL 1/10 Scale
  • Traxxas Bandit VXL 1/10 Scale

Traxxas Bandit 1/10 Brushless, RTR, VXL, cu sistem TSM, ESC VXL-3s, motor Velineon 3500, TQi de 2,4GHz, caroserie ProGraphix

24076-4

Traxxas Bandit VXL este Ready-To-Race datorită tehnologiei impermeabile. Controlerul VXL-3s, servomotorul cu cuplu mare și mini-receptorul sunt acum sigilate împotriva elementelor care vă impiedicau să vă distrați în zone mai puțin accesibile.
Traseele noroioase nu mai reprezintă o problemă pentru Bandit VXL.

Scara
Motorizare
Vehicul
Tractiune
Model
1.979,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

      Bandit VXL extinde moștenirea Extreme Sports Buggy ™ cu mai multă putere decât ai crezut. Velineon Brushless Power System® accelerează în stratosferă cu o tracțiune asemănătoare jetului și o viteză incredibilă de maxim 70 + mph!  Traxxas Stability Management® îl menține sub control, cu accelerație dreaptă liniara și putere de oprire sigura.Bandit VXL este o mașină care vă va pune la încercare abilitățile cu ajutorul vitezei sale superioare și a răspunsului rapid la manevrare fulger.

      Bandit VXL este echipat cu cel mai avansat sistem radio Ready-To-Race din lume. Noul Traxxas TQi vine cu un set complet de caracteristici de tuning și oferă confortul imbatabil al tehnologiei "fără canale, fără cristale" de 2,4 GHz - și acesta este doar începutul. Recunoașterea automată a modelului îți amintește imediat setările pentru până la 30 de modele compatibile cu Traxxas Link. Porniți și conduceți, nu este necesară numirea sau setarea "modelului de memorie". Porniți transmițătorul și modelul pe care doriți să-l conduceți, iar setările pentru acel model sunt sincronizate imediat!
      Noul transmițător TQi 2.4GHz este complet reglabil: punctele de direcție și accelerația pot fi reglate cu precizie, iar butonul Multifuncțional poate fi programat pentru a controla sensibilitatea la direcție (Expo), sensibilitatea la accelerație (Expo), procentajul de direcție (Dual Rate), procentajul de frânare (viteza duală) sau reducerea accelerației. Design-ul ergonomic al casetei TQi asigură confortul de conducere pe tot parcursul zilei, iar antena internă unică contribuie la aspectul său elegant și modern.

      Training Mode permite tuturor să se distreze. Doar apăsați un buton pentru a limita puterea maximă de accelerație la 50%. Acest lucru le permite tinerilor sau noilor șoferi să își dezvolte în siguranță aptitudinile de control înainte de a debloca puterea completă a motorului Velineon. Bandit este perfect pentru șoferii de orice nivel de experiență. Modul de antrenament face ca transmițătorul să fie ușor de predat prietenilor dumneavoastră care nu au condus niciodată un camion cu comandă radio.

     

       Este atât de avansată încat nici măcar nu are nevoie de o antenă externă. TQi poate fi echipat cu un modul wireless Traxxas Link Wireless (# 6511) care transformă sistemul dvs. iPad®, iPad mini®, iPhone® sau iPod touch® într-un instrument de tuning puternic pentru modelul dvs. Traxxas. Afișajul plin de culoare combinat cu aplicația Traxxas Link ™, furnizează o interfață grafică intuitivă, de înaltă definiție, colorata, care optimizează sistemul radio pentru controlul total al vehiculului.

   

      Pentru o încărcare rapidă, fără probleme, este inclus un încărcător rapid de 4 amperi pentru a maximiza timpul de funcționare și a minimiza timpul de descarcare. Încărcătorul NiMH inclus utilizează o priză de curent continuu de 12 volți pentru încărcare universală de mare putere. LED-ul strălucitor asigură starea de încărcare imediat ce bateria este conectată. Încărcătorul este optimizat pentru încărcarea acumulatorului NiMH de la Traxxas, iD Power Cell.

      Circuitele de detectare se asigură că bateria primește o încărcare completă de fiecare dată. LED-ul de stare clipește verde pentru a indica când este în curs de încărcare, apoi devine verde solid atunci când încărcarea este completă pentru o încărcare sigură, o performanță de top și o durată de funcționare maximă.

 

      Traxxas Stability Management TSM® face posibilă experimentarea tuturor puterilor, vitezei și accelerației extreme care au fost proiectate în modelele Traxxas, făcând mult mai ușor de controlat vehiculul pe suprafețe alunecoase sau murdare, betonul neted și chiar gheața și zăpada. Activati-l și TSM trece la treabă sesizând direcția vehiculului și realizand corecții de direcție pentru a oferi accelerația maximă, fără derapaje sau pierderea controlului. TSM funcționează, de asemenea, în timpul virajelor, făcând mai întâi corecții intuitive pentru a menține linia vehiculului, apoi reglează accelerația, pentru viteze mult mai rapide de ieșire. Sistemul de frânare este îmbunătățit considerabil.

      Traxxas TSM oferă toate avantajele pe care le poate oferi o stabilizare electronică modernă, fără a vă deranja din condus și fără să creeze efecte secundare neașteptate care pot fi găsite pe alte sisteme, cum ar fi raza de rotație redusă drastic, asistența la frânare care se oprește, restricțiile accelerației și percepția de conducere total deconectată. Inginerii Traxxas au dezvoltat algoritmi de reglare care rulează pe componente electronice de precizie, pentru a crea un sistem care rulează în fundal, fără a limita accelerația.

      Acumulatorii sunt optimizati pentru transfer liber de putere și maximă descarcare, având în componența lor doar celule premium cu rezistență scăzută, cabluri de calibru 12 cu manșon siliconic si conectori de înaltă calitate Traxxas.

      Încărcătoarele Traxxas iD (vândute separat) detectează automat bateriile cu acumulator echipate cu iD, optimizand automat setările de încărcare.

     Conectorii patentați Traxxas High-Current sunt concepuți pentru a gestiona tensiunile de curent înalt și pentru a maximiza canalizarea puterii la produsele electronice ale vehiculului. Conectorii de înaltă tensiune Traxxas vă permit să obțineți cea mai rapidă și cea mai sigură încărcare a bateriei, astfel încât să puteți elibera puterea maximă și timpul de funcționare pentru vehiculul dumneavoastra Traxxas.

     Motorul fara perii Velineon 3500 este adaptat pentru a fi utilizat la scară 1/10 la Bandit VXL, oferind un echilibru perfect între putere și eficiență. Tehnologia fără senzori funcționează prin circuitele sofisticate integrate în VXL-3s Electronic Speed Control pentru pornirea ușoară și controlul precis, fără a fi nevoie de senzori și cabluri suplimentare. Deoarece nu există perii sau comutatoare care să provoace frecare și uzură, Velineon fără perii este întotdeauna plin de vigoare, cursă după cursă.

      Traxxas a surprins utilizatorii cu lansarea  aparatelor noastre de etanșare exclusivă  E-Maxx, care a oferit posibilitatea de a conduce în cazul în care traseul este plin de apă, noroi, zăpadă și alte condiții de funcționare umedă, prin care nu ar fi fost posibil condusul.
      Acum, Traxxas Bandit VXL este Ready-To-Race datorită tehnologiei impermeabile. Controlerul VXL-3s, servomotorul cu cuplu mare și mini-receptorul sunt acum sigilate împotriva elementelor care vă impiedicau să vă distrați în zone mai puțin accesibile.
      Traseele noroioase nu mai reprezintă o problemă pentru Bandit VXL.

Detalii ale produsului
Traxxas
24076-4

Referinte specifice

cod EAN13
020334244710
S-ar putea sa-ti placa

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct