Automodel Traxxas Slash| Magazin Traxxas Romania | Rcracing.ro
 • Pret redus
 • Automodel Traxxas Slash 1/10 2WD
 • Automodel Traxxas Slash 1/10 2WD
 • Automodel Traxxas Slash 1/10 2WD
 • Automodel Traxxas Slash 1/10 2WD
 • Automodel Traxxas Slash 1/10 2WD
 • Automodel Traxxas Slash 1/10 2WD
 • Automodel Traxxas Slash 1/10 2WD
 • Automodel Traxxas Slash 1/10 2WD

Traxxas Slash 1/10 2WD, RTR, cu motor Titan 12T 550, ESC XL-5, TQi de 2,4GHz, incarcator si baterie NiMH de 8,4V

58034-1

   Clasa Pro 2WD precizează că autovehiculele cu tracțiune spate sunt construite pentru salturi înalte și pentru viraje la viteze mari. Traxxas Slash ofera o nouă modalitate de a vă testa abilitățile de conducere. Suspensiile independente și anvelopele de curse reproduc cu multă atenție, experiență de conducere și manevrabilitate Pro 2. Slash # 58034 vine în totalitate asamblat.

Scara
Motorizare
Vehicul
Tractiune
Model
1.732,00 lei
1.340,00 lei Economiseste 392,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

      Camionul de curse Traxxas Slash Short-Course vă pune în scaunul șoferului pentru o acțiune intensă, în aer liber. Adu-ți acasă sunetul celor 900 de cai putere. Slash a fost inspirat de clasa TORC ™(The Traxxas Off-Road Championship ™), Pro 2WD.

       Clasa Pro 2WD precizează că autovehiculele cu tracțiune spate sunt construite pentru salturi înalte și pentru viraje la viteze mari. Traxxas Slash ofera o nouă modalitate de a vă testa abilitățile de conducere. Suspensiile independente și anvelopele de curse reproduc cu multă atenție, experiență de conducere și manevrabilitate Pro 2. Slash # 58034 vine în totalitate asamblat.

      Motorul modificat Titan 12T 550 este proiectat pentru o putere incredibilă cu funcționare fără întreținere și o performanță de lungă durată. Ventilatorul de răcire integrat al motorului Titan 12T 550 trage aerul rece prin motor pentru a menține temperaturile scazute.

      Debitul de aer este direcționat prin tunelurile de aerisire turnate în placa motorului. Un motor cu racire inseamna viteze mai mari, durată de funcționare mai lungă și durată mai lungă de viață a motorului. Trei profiluri de utilizare, detecția bateriei descărcate, protecția la supraîncălzire, conectori placați cu aur și rezistență extrem de scăzută, sunt caracteristicile inovatoare ale sistemului ESC.

       Având în vedere că bateriile de astăzi stochează din ce în ce mai multă energie în interiorul celulelor, conectorii tradiționali de acumulatori nu mai pot ține pasul. Conectorul patentat Traxxas High-Current, dezvolta un flux de curent nerestricționat.

      Amortizoarele hidraulice montate pe Slash utilizează tehnologia X-Ring pentru o etanșare perfectă și performanță super-netedă.  Acestea sunt pe deplin compatibile cu o gamă largă de uleiuri, arcuri și pistoane.

      Caracteristicile includ veziculele de presiune pentru separarea aer/ulei și clemele cu arc pentru a schimba cu precizie înălțimea și preîncărcarea arcului. Ele pot fi reînnoite în câteva minute cu kiturile noastre ieftine de reconstrucție.

      Rulmenții de etanșare oferă cea mai bună rezistență la frecare și protecție maximă în medii cu praf. Acestea sunt folosite în toate locațiile expuse ale camionului și practic nu necesită întreținere.

      Tehnologia Revo este utilizată pentru a gestiona creșterea puterii de la motorul Titan 12T. Ambreiajul pentru pedala de control al cuplului utilizează material special de fricțiune semi-metalică și plăci de presiune din aliaj de aluminiu, pentru a disipa căldura și pentru a asigura un control sporit al tracțiunii.

       Materialul de frictiune semi-metalic rămâne stabil chiar și la temperaturi extreme pentru a asigura o funcționare optimă, cursă după cursă. Cutia de viteze poate fi înlăturată și înlocuită fără a modifica ajustarea papucilor.

      Transmisia Magnum 272 a lui Slash este construită din metal. Puterea este livrată roților din spate prin arborii de transmisie telescopici pentru eficiență și articulare maxime.

      Ambreiajul rezistent Torque-Control și transmisia metalica Magnum sunt pregătite pentru a face față oricărui upgrade de putere, inclusiv puterea extremă a lui Velineon Brushless Power System.

      Modelul Traxxas Slash # 58024 este complet asamblat și Ready-To-Race® cu sistemul radio TQ 2.4GHz instalat și reglat, sistemul de alimentare XL-5, o caroserie vopsită, anvelope pre-lipite și instrucțiuni detaliate. Pur și simplu adăugați acumulatorul și încărcătorul dorit (vândute separat) și 4 baterii AA pentru a începe acțiunea.

      Traxxas sprijină Slash și toate produsele noastre cu un suport de top-notch. Un personal format din reprezentanți calificați vă stă la dispoziție pentru a vă răspunde la întrebări prin telefon, pe site sau prin poștă electronică. Suportul pentru piese de neegalat ii permite lui Slash să fie deservit cu piese și suport de la mii de dealeri amatori din întreaga lume. Investiția dumneavoastra este, de asemenea, protejată de garanția Traxxas Lifetime Electronics.

      Cu ajutorul sistemului TQ™ 2.4GHz, nu ai nevoie de nimic altceva, decat să pornești și să începi să conduci. Nu vei fi nevoit să reglezi frecvențe, să schimbi canale, în concluzie, te vei putea concentra la maxi pe distracție.

      Radiocomanda este considerabil imbunatățită datorită unei antene atașate care nu poate fi deteriorată cu ușurință.

      Sasiul lui Slash are un ampatament de 13.2 ", oferind în același timp o gardă la sol de 3.5 inci. Șasiul include găuri de scurgere și un suport pentru baterii.

      Suportul pentru ESC-ul optional este montat tot pe sasiu, făcând ușor upgrade-ul la puterea extremă a sistemului Velineon Brushless.

 Traxxas Slash permite un upgrade de putere Velineon ™ fără perii (se vinde separat). Pur și simplu înșurubați-l și o baterie de 7 celule NiMH crește viteza la 65km/h. Adăugați o baterie LiPo de 11,1 volți și aveți posibilitatea de a vă dubla viteza.

      Componentele transmisiei din oțel incluse, rulmenții cu bile și legăturile metalice de înaltă calitate sunt un set câștigător pentru tehnologia fără perii. Diferențialul planetar instala dîn fabrică are "duritatea Traxxas", realizat din oțel călit si nu are nevoie de reglaj! Perfect pentru o distracție de-a lungul întregii zile.

           Este disponibil un acumulator suplimentar (5827X) care poate fi utilizat cu baterii LiPo cu capacitate mare care pot mari viteza și prelungi timpul de funcționare. Comparați durabilitatea și caracteristicile cu altele și veți vedea că doar Traxxas le face cu adevărat fără perii.

      Pentru o încărcare rapidă, fără probleme, este inclus un încărcător rapid de 4 amperi pentru a maximiza timpul de funcționare și a minimiza timpul de descarcare. Încărcătorul NiMH inclus utilizează o priză de curent continuu de 12 volți pentru încărcare universală de mare putere. LED-ul strălucitor asigură starea de încărcare imediat ce bateria este conectată. Încărcătorul este optimizat pentru încărcarea acumulatorului NiMH de la Traxxas, iD Power Cell.

      Circuitele de detectare se asigură că bateria primește o încărcare completă de fiecare dată. LED-ul de stare clipește verde pentru a indica când este în curs de încărcare, apoi devine verde solid atunci când încărcarea este completă pentru o încărcare sigură, o performanță de to și o durată de funcționare maximă.


Detalii tehnice automodel Traxxas Slash 1/10 2WD (#58034):


 •     Motor: Titan® 12-Turn 550
 •     ESC waterproof: XL-5
 •     Servo direcție și cutie de recepție waterproof
 •     Pinioane transmisie din metal Magnum 272™
 •     Ambreaj: Revo®-spec torque-control™
 •     Direcție ajustabilă
 •     Caroserie: Scale ProGraphix® truck
 •     Cauciucuri montate: 2.2" Slash wheels
 •     Arcuri amortizoare progresive vopsite
 •     ESC și receptor montate direct pe sasiu
 •     Include optional pinion 23T
 •     Include acumulator: Traxxas Power Cell NiMH Battery with iDTM
 •     Include încărcător cu detecția încărcării: Traxxas 4amp DC Fast Charger

Detalii ale produsului
Traxxas
58034-1

Referinte specifice

cod EAN13
083745210576
S-ar putea sa-ti placa

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct