Teton 1/18 4WD, RTR, motor 370, TQi 2,4GHz, incarcator si NiMH de 7,2V
 • Banner

 • Pret redus
 • LaTrax Teton 1/18 4WD Monster Truck
 • LaTrax Teton 1/18 4WD Monster Truck
 • LaTrax Teton 1/18 4WD Monster Truck
 • LaTrax Teton 1/18 4WD Monster Truck
 • LaTrax Teton 1/18 4WD Monster Truck
 • LaTrax Teton 1/18 4WD Monster Truck
 • LaTrax Teton 1/18 4WD Monster Truck
 • LaTrax Teton 1/18 4WD Monster Truck
 • LaTrax Teton 1/18 4WD Monster Truck

LaTrax Teton 1/18 4WD Monster Truck, RTR, cu motor 370, TQi de 2,4GHz, incarcator si baterie NiMH de 7,2V

76054-1

  Oricand, oriunde, în orice condiții meteo, Latrax Teton 1/18 ofera distracție maximă și versatilitate. Echipat cu tracțiune integrală, automodelul face față cu ușurință la orice tip de teren, cauciucurile mari și aderente permitându-i să abordeze pietre mari și curbe strânse.  Suspensiile de cursa lunga cu ulei siliconic îl ajută atât la cătărare cât și la aterizarea în urma unei sărituri mari.

Scara
Motorizare
Vehicul
Tractiune
Model
742,00 lei
720,00 lei Economiseste 22,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

     Oricand, oriunde, în orice condiții meteo, Latrax Teton 1/18 ofera distracție maximă și versatilitate. Echipat cu tracțiune integrală, automodelul face față cu ușurință la orice tip de teren, cauciucurile mari și aderente permitându-i să abordeze pietre mari și curbe strânse. Suspensiile de cursa lunga cu ulei siliconic îl ajută atât la cătărare cât și la aterizarea în urma unei sărituri mari. Puterea îi este asigurată de cardanul de aluminiu, rulmenții metalici și pinioanele din diferențial. Telecomanda electronică, motorul, accelerația, viteza oferă distracția scontată în pilotarea prin noroi, apă sau zăpadă.

      LaTrax Teton vine la pachet gata montată, cu telecomandă de 2.4GHz, acumulatori 7.2V NiMH cu 6 celule și încarcator, pregatită de pilotat imediat.

      Microreceptorul cu 3 canale LaTrax folosește o tehnologie de 2,4 GHz pentru raza lungă de acțiune și maximă performanță. Sistemul radio găsește automat un canal deschis, astfel încât să nu vă faceți griji în legătură cu conflictele radio cu prietenii sau cu schimbarea frecvențelor. Receptorul este protejat complet de intemperii prin caseta etansă. Beneficiază, de asemenea, de suport complet și garanția Lifetime Electronics de la Traxxas.

      Compartimentul pentru baterii facilitează îndepărtarea și instalarea pachetului de baterii de 7.2 V inclus. Păstrați baterii suplimentare încărcate la îndemână pentru ore intregi de condus.

      Prerunner include în pachet, un încarcator rapid cu detecția încărcării maxime, de 2 amperi, pentru încărcări rapide și fără bătăi de cap. Încărcătorul folosește mufa de 12v DC (nu are sursă încorporată) și poate fi conectat la priza de la mașina dvs. Prerunner include în pachet și un acumulator NIMH 7.2v de 1200mah și inclusiv baterii alkaline pentru telecomandă. Nu mai aveți nevoie de niciun accesoriu suplimentar pentru funcționare.

      Sistemul de tracțiune integrală asigură o tracțiune maximă și un control maxim pe o gamă largă de suprafețe de rulare off-road. Cardanul din aluminiu, situat in centru, transmite puterea la diferențialele față/spate.

      Suspensia complet independentă permite fiecărei roți să absoarbă impacturile fără a afecta celelalte roți sau să compromită echilibrul modelului. Fiecare roata rămâne ferm pe poziție pentru o manipulare și control superioare.

      Amortizoarele hidraulice ale lui Prerunner, cu poziții variabile de montare, oferă o performanță și o manevrabilitate excelentă. Șocurile sunt amortizate pentru performanțe deosebite pe suprafețe extrem de denivelate și aterizări controlate chiar și la salturi înalte.

      Radiocomanda de 2.4 GHz inclusă are un mâner special conceput pentru confort și un control precis al direcției. Printre caracteristicile avansate se numără servomotorul, indicatorul de baterie scăzută și controlul electronic al volanului. Telecomanda oferă o direcție extrem de precisă, controlul accelerației și controlul frânării.

      Diferențialele robuste utilizează un design bine pus la punct, pentru a echilibra distribuirea energiei la roți pentru stabilitate și control. Angrenajele metalice proiectate cu precizie asigură o performanță robustă, eficientă și fiabilă.

       ESC-ul este complet rezistent la apă pentru distracția R/C în toate condițiile. Acest ESC de înaltă performanță este dotat cu specificații impresionante pentru a asigura cel mai înalt nivel de calitate și asistență, inclusiv garanția Lifetime Electronics de la Traxxas.

 • Rezistent la apă
 • Susținut de Garanția electronică pe toată durata viețiide la Traxxas
 • Programabil cu trei profile de utilizare:

            Mod Sport - înainte/ frână/ înapoi
            Mod Race - înainte / frână
            Mod Training - 50% înainte/ frână/ 50% inapoi

 • Setarea butonului EZ-Set®
 • LED multicolor
 • Detectare încorporată în două trepte de joasă tensiune pentru baterii LiPo (litiu polimer)
 • Protecția împotriva opririi termice
 • Funcționare netedă, cu frecvență înaltă

Detalii ale produsului
76054-1
S-ar putea sa-ti placa
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct