TRX4 Crawler K5 Blazer High Trail Edition, motor cu perii 16.8V, ESC XL5HV 6-7 cells NiMH, 2-3s LiPo

Traxxas TRX4 Crawler K5 Blazer High Trail Edition, motor cu perii 16.8V, ESC XL5HV 6-7 cells NiMH, 2-3s LiPo

92086-4

Modelele Traxxas High Trail Edition TRX-4 sunt cele mai mari și mai dure camioane de pe traseu, iar acum fanii clasici ai Blazer au motive să sărbătorească. Chevrolet K5 Blazer din 1972 primește tratamentul complet High Trail cu o poziție mare, ridicată și un corp frumos detaliat. Kitul de ridicare a brațului lung, instalat din fabrică, mărește garda la sol a lui Blazer cu mai mult de un inch, cu roți și anvelope mai mari de 2,2 inchi pentru a cuceri cel mai accidentat teren. K5 Blazer High Trail Edition oferă mai mult din ceea ce îți dorești — capacitate extremă pentru orice teren, aspect uimitor la scară și durabilitate Traxxas-Tough.

3.100,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

DescriereHIGH TRAIL EDITION

Roțile mari cromate de 2,2 inchi și anvelopele Canyon Trail îmblânzesc chiar și cele mai tehnice trasee pentru a vă extinde aventurile la scară mai departe decât oricând. Setul de ridicare a brațului lung instalat din fabrică ridică K5 Blazer cu peste un inch mai înalt pentru o gardă la sol superioară.

CORP REPLICA DETALIAT

TRX-4 K5 Blazer reproduce cu fidelitate unul dintre cele mai emblematice camioane Chevy care au mers vreodată pe traseu. Accentele cromate strălucitoare contrastează cu vopseaua lucioasă pentru un aspect inconfundabil. Grila turnată prin injecție, oglinzile laterale și ornamentele din lemn simulate îi conferă lui K5 Blazer prezența la scară fără compromisuri.

MONTARE CORP CLIPLESS

Sistemul de blocare ascuns al caroseriei fără clemă oferă K5 Blazer High Trail Edition linii curate și fluide pentru un nou nivel de realism și comoditate. Pe traseu, corpul fără agrafe al lui K5 Blazer ține strâns atunci când aveți nevoie, dar se eliberează în doar câteva secunde pentru a accesa șasiul.Detalii ale produsului
92086-4

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

Urmariti-ne pe Facebook

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul angarcatproduct