Rustler 4x4 XL5 cu lumini
  • Pret redus

Rustler 4x4 XL5 cu lumini

TRX67064

Rustler 4WD 1/10 Stadium Truck, RTR, Titan 12T, ESC XL-5, TQi de 2,4GHz, caroserie Prographix, incarcator, baterie 3000mA 8,4V

TRX67064

NOU Iluminare LED din față și din spate
instalată din fabrică
Noua vopsea ProGraphix®

Rustler 4X4 cu îmbină viteza și agilitatea Rustler cu numărul 1 de vânzari, cu performanțe pe 4 roți, durabilitate sporită și chiar mai multă distracție! Sub caroseria ranforsata, fără cleme, șasiul complet nou se află mai jos, mai lat și mai lung decât înainte, pentru o stabilitate sporită. ESC-ul XL-5 și motorul Titan rezistent la apă oferă o putere ridicată și distracție pe orice vreme

1.920,00 lei
1.687,00 lei Economiseste 233,00 lei
Fara TVA
Cantitate

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Descriere

Rustler 4X4 îmbină viteza și agilitatea Rustler cu numărul 1 de vânzari, cu performanțe pe 4 roți, durabilitate sporită și chiar mai multă distracție! Sub caroseria ranforsata, fără cleme, șasiul complet nou se află mai jos, mai lat și mai lung decât înainte, pentru o stabilitate sporită. Controlul electronic al vitezei XL-5 și motorul Titan rezistent la apă oferă o putere ridicată și distracție pe orice vreme.

      Pneurile mari Talon EXT oferă o aderență versatilă pe orice teren, de la traseele din curte până la parcurile de skate din beton. Rustler 4X4 distruge convenția, devenind noul standard pentru camioanele 4x4!

 Rustler 4X4 include un motor puternic modificat, Titan 12T 550, cu ventilator intern de răcire - o industrie pentru această clasă de camioane! Armatura supradimensionată a lui Titan (cu 30% mai mare față de armăturile celor cu dimensiuni de 540) are 12 fire din cupru pur, pentru cuplu mare și capabilități sporite de manipulare a puterii.

      Ventilatorul integrat de răcire scade temperaturile de funcționare pentru mai multă distracție pe roti. Titan 12T necesită o întreținere foarte redusă și asigură un cuplu constant și viteze mari de rulare.

XL-5 

      Acest ESC de înaltă performanță oferă caracteristici impresionante, care se găsesc în mod obișnuit numai pe componente mai scumpe. Modelul XL-5 este dotat cu un design complet impermeabil la apă, trei profiluri de accelerație, detecție de joasă tensiune, protecție împotriva supraincalzirii, compatibilitate NiMH cu celule 4-7 și compatibilitate LiPo cu 2 celule și BEC încorporat.

       Operarea de înaltă frecvență, combinată cu rezistența ultra-scăzută, face XL-5 un control al vitezei eficient și ultra-neted, complet proporțional. Modul de antrenament exclusiv și brevetat reduce performanța totală a modelului XL-5 cu 50%, facilitând astfel tinerilor sau noilor șoferi să-și dezvolte abilitățile de control înainte de dezlănțuirea puterii maxime.

Caracteristici ESC:

  • Design inovator rezistent la apa
  • Trei profiluri de operare:

                    -Mod sport - înainte / frână / înapoi
                    -Mod rasă - înainte / frână 
                    -Mod de antrenament  - 50% înainte / frână / 50% invers (în așteptarea brevetului)

  • Comutator pornit / oprit integrat
  • Setarea Traxxas EZ-Set cu un singur buton
  • Compatibil LiPo și NiMH
  • Tranzistori MOSFET de înaltă eficiență

 Rustler 4X4 nu se îndepărtează niciodată de o aventură și, grație sistemelor sale electronice complet impermeabile, nici tu nu o vei face. Experimentați distracția 4X4 pe tot parcursul anului, indiferent de condițiile meteorologice. Apa, noroiul și zăpada nu încetinesc Rustlerul.Controlul electronic al turației, cutia de recepție și servo-ul de direcție digitală cu cuplu mare, sunt toate impermeabile pentru distracție fără griji. Conduceți Rustler unde doriți, când doriți - singura limită este imaginația dvs.

Porniți alimentarea și distrati-va! Asta e tot datorita sistemului radio TQ 2.4GHz. Nu există frecvențe de gestionat, deci accentul este pus pe distracție. Conduceti mai multe vehicule unul lângă altul, fără interferențe. Programarea avansată a TQ asigură controlul pe distanțe lungi, cu o performanță fără probleme. TQ are un design ergonomic confortabil pentru distractie indelungata si o antenă internă indestructibila.

Rustler 4X4 include un încărcător de 4 amp, cu detectie a vârfului pentru o încărcare rapidă, convenabilă și fără probleme. Încărcătorul utilizează o priză de curent continuu de 12 volți. LED-ul strălucitor asigură starea de încărcare în timp ce bateria se încarcă. Încărcătorul cu detectare a vârfului este optimizat pentru încărcarea pachetelor de acumulatori NiMH de la Traxxas Power Cell. Trebuie doar să conectați bateria alimentată pentru o încărcare perfectă.

 Rustler include o baterie originala de 3000mAh, 8.4V, cu acumulator NiMH Power Cell, echipata cu tehnologie iD, pentru a va asigura ca veti experimenta toate performantele proiectate in modelul dvs. Traxxas.  Încărcătoarele Traxxas iD (comercializate separat) detectează automat bateriile Traxxas iD Power Cell și reglează automat și optimizează setările de încărcare pentru siguranța și simplitatea încărcării de neegalat. Pachetele Power Cell sunt optimizate pentru putere liberă și punch maxim, avand celule de calitate superioară, cu rezistență redusă.

Conectorii patentați Traxxas High-Current sunt concepuți pentru a tensiunile de curent înalt și pentru a maximiza canalizarea puterii la produsele electronice ale vehiculului. Conectorii de înaltă tensiune Traxxas vă permit să obțineți cea mai rapidă și cea mai sigură încărcare a bateriei, astfel încât să puteți elibera puterea maximă și timpul de funcționare pentru vehiculul dumneavoastra Traxxas.

Un camion de teren necesită o servo-direcție puternica pentru o performanță sensibilă, iar Traxxas oferă servomotorul cu cuplu de înaltă tensiune # 2056. Aceasta servo-direcție impermeabilă folosește garniturile inelului O pentru a menține distracția atunci când lucrurile se udă. Rezistent la apa, servomotorul # 2056 ofera o putere de 80 oz.

   Receptorul TQ 2.4GHz se potrivește cu ușurință în aproape orice vehicul. Butonul integrat de conectare facilitează legarea rapidă și ușoară a receptorului, iar LED-ul cu două culori indică starea de pornire și legare pentru control și confort. În cazul pierderii semnalului datorată unei opriri accidentale a emițătorului sau a bateriilor descărcate, receptorul va readuce automat accelerația la neutru și va ține ultima poziție comandată. Programarea Fail Safe este încorporată în mod convenabil și nu trebuie setată sau activată.

Ruster 4x4 circula pe un nou sasiu cu CG scazut care a fost prelungit cu 20 mm pentru o stabilitate suplimentara. Centrul de greutate scăzut și ecartamentul mare ajută Rustler 4X4 să rămână plantat în viraj pentru distracție palpitantă de mare viteză.


Detalii ale produsului
Traxxas
TRX67064

Review-uri Review-uri (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5